Gå till innehåll

r9ronaldo

Medlem
  • Innehållsantal

    12
  • Gick med

  • Besökte senast

r9ronaldo's Achievements

(1/8)

  1. den länken skickade mig tillbaka till microsoft, så sidan kan inte visas. Men jag laddade ner directx_aug2007_redist från: http://idatop.com/programs/file/directx_au...dist/137164.htm och installerade, fifa gick fortfarande inte, ska man vänta ett tag innan det svarta går bort eller har du några andra idéer. tack!
  2. ledsen men ingenting på sidan microsoft fungerar hos mig, kan du skicka länk till en annan sida, förutom microsoft.com. Tack!
  3. hej! när jag sätter i xp skivan för att formatera och startar om så stod det förut boot from cd och då tryckte jag på den knapp som det stod men nu kan jag inte det, det står ingenstans boot from cd trots att skivan är i, vet nån vad felet är och kan man formatera om datorn på något annat sätt? tack på förhand!
  4. det går inte att öppna länken, det kommer till microsoft hemsida osv men det står att sidan inte kan visas. som om det inte fanns internet.
  5. kan jag då inte använda inf filen till att lura datorn att ha nvidia? Den länken du gav, den har jag, och jag vill kunna spela fifa 08 tex. när jag startar fifa 08 visas bara svart skärm, vet du vad problemet är?
  6. okej men kan jag ladda ner den bästa intel grafiken, även om det inte är 82865G? och det där med INF fil, kan ni det?tack!
  7. fast okej, om inte det går att ladda ner nvidia på min dator eftersom jag har intel graphics, kan jag då ladda ner typ intel duo core eller vad det är? kan du skicka länk. Tack!
  8. jag har sökt en hel del om detta på andra forum också. Vet du något om INF fil osv. för de sägs att det ska fungera om man laddar ner en INF fil, för andra har samma problem som mig, men har löst det genom INF fil. Tack!
  9. jag har intel graphics, men den är ju inte bra nog. jag vill ladda ner och installera nvidia för bättre prestanda osv på spel. mina kompisar hade inte heller nvidia från början men har ladat ner o installerat och för de har det fungerat. men när jag installerar Nvidia, så står det: "Nvidia- installationsprogrammet hittar inte några drivrutiner som är kompatibla med aktuell hårdvara. installations programmet avslutas". Alltså jag har intel 82865G graphics controller men vill ladda ner nvidia till min dator. tack!
  10. jag har intel 82865G graphics controller. och när jag använder dina länkar för att ladda ner och installera så står det att datorn inte uppfyller minimikraven för att installera detta, och installationen avslutas. Det du inte förstod av det jag tidigare sa är, att datorn inte hittar drivrutiner som är kompatibla för att stödja grafikkortet, tex nvidia, när jag laddar ner och installerar. Kan du någon länk till något bra grafikkort som jag kan ladda ner och som fungerar på intel 82865G graphics controller? tack på förhand!
  11. aa, men jag har inte Nvidia, jag har intel graphics och mina kompisar hade inte heller nvidia från börja, de installerade också, tack på förhand!
  12. Hej! jag har intel graphics, och vill installera nvidia, men det går inte det står att datorn inte kan hitta några drivrutiner som är kompatibla för att stödja den, Alla mina kompisar har gjort så här och det har gått för de, snälla hjälp, vad ska jag göra för att få nvidia installerat på datorn. Är det något speciellt jag behöver? kan ni ge länk till något bra grafikkort och allt den behöver för att fungera. Tack på förhand.
×
×
  • Skapa nytt...