Gå till innehåll

manick

Medlem
  • Innehållsantal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

manick's Achievements

(1/8)

  1. Stenis hade lösningen. Men jag hittade den innan på en engelskspråkig sida, tyvärr kan jag inte nu hitta adressen. Men följande kopierade jag från sidan. When you click the Favorites menu in Internet Explorer you find that all of your favorite URLs may be missing. This might happen if the Favorites Shell Folder is set incorrectly. How To Solve:- Start>Run>Regedit>Ok Now navigate to the following keys:- [HKEY CURRENT USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionExplorerUser Shell Folders] Set the Favorites path to : %USERPROFILE%Favorites [HKEY CURRENT USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionExplorerShell Folders] In the right-pane, set the Favorites path to : C:Documents and SettingsUsernameFavorites Where Username is the current user profile name. Jag ändrade i registret och nu fungerar åter mina bookmarks.
  2. Nej, jag har inte flyttat någon katalog eller nåt sånt. Jag provade också att köra återställning via Internetinställningar med fungerade inte heller. Favoriterna finns i datorn men det verkar som IE inte har rätt sökväg. Kan man via registret ändra nåt?
  3. Varför kan jag inte se mina bookmarks i Internet Explorer 7.0? När jag försöker se mina bookmarks får jag meddelande:"Refererar till en plats som inte finns". Kan det ha att göra med att tidigare fanns en searchbar (Yahoo eller Google) som jag tog bort? Kör Windows Vista Premium på en ny laptop, med antivirus och uppdateringar ok.
  4. Jag kom på lösningen själv. Jag markerade en annan fil (test.txt) i samma katalog tillsammans med den exe-file jag ville ta bort och då kunde jag ta bort båda filerna. Sen var det inget problem att ta bort andra exe-filer. :
  5. När jag t.ex. installerat ett program vill förståss ta bort installationsfilen men det kan jag inte utan får meddelandet: "Du måste ha behörighet att utföra den här åtgärden", trots att jag har administratörsrättigheter. Vad jag kan se har andra också liknande problem men jag har då inte hittat någon lösning än.
×
×
  • Skapa nytt...