Gå till innehåll

Valiant

Medlem
  • Innehållsantal

    6
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Valiant

  1. Hej Sedan jag har skaffat mig Vista har jag fått ett problem med visningen av olika egna webbsidor och ex. i olika Excel-filer. Det är nämligen så att vissa färger - ljusa grå toner, gult etc - inte syns alls nästan. Tittar man på samma sidor från andra datorer ser dessa helt normala ut. Jag har försökt med inställningarna på skärmen men får inte till det utan jag måste använda mörkare färger för att vissa saker skall synas, och det kan bli fult och irriterande då det ser annorlunda på andras datorer, dvs jag kan inte riktigt räkna ut hur det ser ut på andras skärmar. Någon som har något tips på hur man ändrar detta generellt i Vista, alltså att färgerna genomgående är för ljusa? / Per
  2. Ett av mina konton (som inte har Admin-rättigheter) på min nya Vista-dator klarar inte av att visa bilderna i formulär som använder captcha-funktioner. Fråga: Vad är det som styr om sådana bilder visas eller ej? Är det upp till den som gjort sidan, vad de använder för att visa bilden, eller det något som måste vara aktiverat i webbläsaren? I så fall vad? Tacksam för all hjälp!
  3. Nu har jag testat det sättet. Visst fungerar det men då jag vill ha andra användares bokmärken i separata mappar så står det Favoriter en gång till på min meny Favoriter i IE. Inte snyggt! (strukturen blir C:UsersPublicFavorites (mina) plus C:UsersPublicFavoritesFavoriter för övriga, då jag la deras favoriter i en undermapp) Självklart kan jag lägga alla Favoriter i en och samma mapp men då blir det ju inte lätt att skilja på vilka favoriter som hör till vilken användare. Någon annan som har en lösning som blir bättre och snyggare?
  4. Ja, så kan man ju göra. Det skall jag testa imorgon kväll. Hur som helst så blir det inte lika lätt som man skulle vilja att det hade fungerat. Delade Favoriter borde ju bara "dyka upp" på/i användarnas Favoriter om det finns några sådana i den delade mappen... Jag testar och återkommer... ;D
  5. OK, bra tips. Men om man vill ha både sina egna favoriter för sig själv och de delade favoriterna tillsammans med övriga användarna på datorn, går då inte det? Hur är det tänkt att den mappen skall fungera egentligen?
  6. Under C:UsersPublic finns en mapp som heter Favorites. Hur fungerar denna och kan man utnyttja den till att dela Favoriter mellan olika användare på datorn som jag tycker det låter som? Jag har provat med att dela ut olika kataloger mm men får inte till funktionen som jag vill... Tacksam för all hjälp!
×
×
  • Skapa nytt...