Marion

Medlem
 • Posts

  1,310
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Everything posted by Marion

 1. Hej Cecilia Den stannar på samma sekvens där "logga in" -rutan står, men själva pass-rutan är borta. Detta är en win10, och hur kommer man in "felsäkert läge" på den? F8 som win7 funkar inte. Jag kommer till optionmenyerna, kan välja på en hel del, men inte felsäkert. Köra "reparation" funkar inte heller. Känns som det bara är "boot" -delen som bråkar. Men komma åt den, vetetusan
 2. Som det står: Windows startar nästan..?! Den stoppar på sista bilden innan skrivbord kommer. Vad kan man göra för att komma in sista biten? Måste komma in på bef, installation för att komma åt och hämta ett lösen i ett program
 3. "Det går att ställa in.." Jodå, men det duger inte. För det varken vet, eller det gör inte "folk". "Windows" skickar massa irrelevant information, men den skickar inte det viktigaste. Det är väl bättre de talar om för användaren att "datorn uppdateras nu". Så man slipper sitta å tänka; "Gud vilket skit windows är ändå"
 4. Hej. Att få ut lösenord från Outlook är enkelt med Nirsoft mail-pass-recovery. MEN hur får jag ut det från en extern disk som körs via USB? OS'et är win10 och i outlook bibl. finns inga .PST utan .OST. Läste om att endel ligger i regedit Security Hive, men också nån "lck" fil win-sys-mappen?!
 5. Menar du på allvar att mitt problem med updates handlar om din moral över min programvara? Som du ser avsluta med "tankar om det" - vilket givetvis berörde dilemmat om programvaran jag har problem med. iom de morverkar detta. Dock loggas varenda fotsteg man tar idag; kameror google, FB, Cookies, myndigheter, företag, polis som bandar alla telesamtal, idag, även detta forum.. osv.. Men att jag bandar för att hålla en kundservice - där gick din gräns.
 6. Ja just det, jag valde inte å berätta varför jag inte ville ha in 9.0. jag är nämligen inte intresserad av dina moraliska predikningar. Då det är egalt. Jag lämna forumet för många år sedan pga just den biten, orkar inte med den sorten av kommentarer. Men som företagare måste jag banda samtalen, för att gå genom allt som är överenskommet, det är svårt att komma ihåg all information såsom 15-siffriga serienummer osv.. jag har inga fler frågor - tack för mej. Och tack för att du deltog.
 7. Okej Jowa, så här är det, vi tar det från början. jag använder ACR recorder, som spelar in alla samtal. På 9.0 verkar det som de vill förbjuda all "recording", på mina vänner (som har 9.0) fungerar det inte längre riktigt. ACR gör allt för att gå runt problemet, men den spelar bara in sin egna röst på 9.0 - tankar kring det?
 8. GSB jag kan stänga av "hämta automatiskt" men alert kommer upp varannan dag.. den är störande
 9. Jodå, denna uppdatering är okej, men när 9.0 börjar knacka på min dörr måste jag stoppa den, då jag har en app som inte kommer fungera i 9.0
 10. hej nån som vet.. Kan man stänga notiser om uppdatering? Android 8.0. har letat men.. vill helst inte rota den
 11. Hej, har en laptop Asus Zenbook, där on/off-knappen inte "svarar". Därför vill jag kunna väcka upp den från vilo-läge på nåt annat sätt, finns det nåt progg för detta? ps: jag har utforskat BIOS samt "wake up" via keyboard/mouse genom enhetshanteran, men går ej för man måste ha externa sådanna, för att få fram den finessen verkar det som..
 12. Hej. har en lös disk.. vet ej vilket OS eller versionsnummer det varit på den. i vilken fil kan jag utläsa detta? Marion
 13. Jag prova alla tre tipsen.. sen hitta jag felet.. de hade ställt in en DNS efter leverans, mot deras support som orsaka detta. Otroligt, tack skall ni ha allihopa.. har man lärt sej lite till.. LÖST
 14. Ps: jag installera chrome clean up på min dator nu.. detta vill den göra.. se dump: Känns som det är lite för klent?!
 15. Tack, cicci å jowa. Okej.. har testat adwcleaner hitta strängar, men ads'en var kvar, "chrome clean up" låter spännande. kan inte prova föränn imorron.. ni har inga fler tools jag kan ta med mej för morgondagen? Men det känns som att "masken" uppfattas inte som ond, då jag provat med tämligen bra program Pinsamma är, Detta är en ny burk vi byggt, och lagt ner 5 timmar på konfigg. stön.. annars hade jag börjat om bara. mvh Marion.
 16. Hej, har fått in skum mask, typ "ads", såg ut som trojan.dns changer först, men kanske inte är det?! Osäker. Se bif bilder, men det blir kraftig reklam i webläsaren, som ändrar adresser till random. i Chrome. Har försökt med: Adwcleaner Malw.bytes Combofix Hijack.this Nån som har ide?
 17. 32fsu42 - file scavenger 4.2 kommer hjälpa dej, troligtvis räcker det med "short scan" http://download.cnet.com/File-Scavenger-Data-Recovery-Utility/3000-2094_4-10028488.html
 18. Marion

  Classic Shell

  Tog du bort fel inlägg nu? Jag fattar det som att Beldia syftar på LGJ's inlägg, då han inte bemöter frågan. "Vill inte lägga mig i, men tycker vissa här för en otrevlig ton, Vissa vill använda gammal startmeny, är väl helt upp till dom" Räcker det att nån bara knystar så reagerar du med stora släggan, och tror alltid att det är mej som avses, du har aldrig gillat mej, manneman. Säg till så slutar jag skriva, och drar mej ur, men vänta å banna mej jag vill ta bort en del inlägg innan. Börja plocka ner skylten nu iaf.
 19. Vad bra, att det var där skon klämde visste vi hela tiden. Nu fick du iaf. en "ren installation", kanske du gillar win8 mer?!
 20. Kolla här nu.. Du skall ha samma version, GSB länka till den versionen som du troligtvis har - okej? När du installerar rätt version, så kommer nyckeln registrera in sej automatisk - okej? Skulle nu detta mot alla odds INTE fungera, så har du nyckeln uppskriven och kan lägga in den manuellt! Gick detta fram?
 21. Mycket bra sajt du länka... *thumbs up*
 22. Du kan alltid memorera nyckeln, men om du har rätt win8-version så fiskar den upp nyckeln själv från "bios", och lägger tillbaka.