Gå till innehåll

Semlan

Medlem
  • Innehållsantal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Semlan

  1. Semlan

    gadgetar

    Ja datorn är ganska ny så vi har gjort en hel del installationer.Den senaste gick inget bra det var photoshops nya. det var efter det det började krångla mer och mer.
  2. Jag har inte installerat servicepack 1 men problemet har jag hittat en lösning på . det var så enkelt som att dubbelklicka på kanten. tydligen finns kontrollpanelen i två lägen ett komprimerat och ett med flikar. Tack ändå !
  3. Semlan

    norton

    använder vista home premium 32bitar. försökte instalera ett program men det gick inte sen uppstår det ena problemet efter det andra öppnade Norton idag och under additional options virus och spyware protection opions om man trycker där öppnas ett nytt fönster men det fungerar inte att trycka på det det öppnar inga nya sidor när man trycker på valen till vänster det går inte att trycka på hjälp heller. överst på fönstret står det %s det ska stå Norton Internet Security tacksam för hjälp
  4. Semlan

    gadgetar

    använder vista home premium 32bitar. mina gadgetar har ocks slutat fungera de ser inte som förr vad göra?
  5. får inte upp några flikar på min kontroll panel längre och det finns inget kryss att stänga den med heller? hur åtgärdar man det.
×
×
  • Skapa nytt...