Gå till innehåll

Kerstin

Medlem
  • Innehållsantal

    19
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Kerstin

  1. Jag har 7.an. Det enda jag kunde komma på själv var att Telia säker surf d.v.s. F-secure nyper den men kan för mitt liv inte förstå varför så jag stängde av den , men resultatet är detsamma. Jag har inga blockerade avsändare och absolut inte mig själv. Öppnar jag mailet i IncrediMail så går det alldeles utmärkt så det är bara OE som krånglar.
  2. Jag brukar testa med att skicka mail till mig själv när jag gjort någon speciell stationary för att checka hur den ser ut. Nu går det helt plötsligt inte utan alla mina mail går iväg som de skall men när jag hämtar den går de direkt till "borttagetmappen" Hittar ingen inställning någonstans som går att ställa in för att förhindra detta.
  3. inte bara det. När jag städat bort det som jag trodde var Ok så vägrade burken att starta så det blev en ominstallation i alla dall. Så kan det gå ;D
  4. Vill bara tacka för visat intresse. Har legat lågt med detta ett tag. Lade in den extraraden i boot.ini på 64-bitars och går jag sedan via F8 an så får jag valet så jag låter det vara så ett tag.
  5. Vill först bara tala om att ett tips som jag hittade nedan någonstanns med att skriva "http://oe.msn.msnmail.hotmail.com/cgi-bin/hmdata " fungerade aldeles utmärkt hos mig så att jag fick tillbaka Hotmailkontot i outlook express. Nu till min fråga. När man skrivit ett mail så kan man via Format välja background ( som fungerar) eller picture ( som fungerar eller till sist sound. När jag lägger till ett ljud så fungerar det hos mig. Jag har skickat det till mig själv på min andra emailadress och då fungerar den men inte hos andra som jag skickar det till. VAR ligger felet?
  6. Innan jag går vidare är det en liten detalj. I alla exempel så har raden slutat med " fastdetct " men i min 32-bitars finns det ett par ord till. Default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect /noexecute=alwaysof och i 64 bitars finns samma men före fastdtect multi(0)disk(0)rdisk(2)partition(1)WINDOWS="Windows XP Professional x64 Edition" /noexecute=optin /fastdetect Vad menas med noexecute=alwaysof samt noexecute=optin skall/skall inte de vara med. ?
  7. Vad nu det är? Ja, nu när jag läste om den där förträffliga sidan så såg jag att de bara hade en HD i två partitioner. Jag har checkat i manager ( har engelskt windows, gillar det bättre) så stämmer det att C-disken har nr 2 och F-dixken ( 64-bitar w. ) har nr 3. Funderar på att ändra i 64-bitars boot.ini först och boota från den ( F8) för att se om det blir rätt.
  8. Tack, vilket bra ställe. Där står ju allt jag behöver samt det jag undrade över. Jag var då på rätt spår i alla fall. ;D Så här skall det tydligen se ut !!! [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)Windows="Microsoft Windows x64 " /fastdetect Microsoft Windows XP 32-bit will now load by default. Visste väl att detta forum är rätt ställe att vända sig till. Jag har här mycket för ett par år sedan men då hette den ngt annat men jag känner igen gurunamnen därifrån.
  9. Fortsättning: Jag har nu tittat i boot.ini i 64 bitars och där står: [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(2)partition(1)WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(2)partition(1)WINDOWS="Windows XP Professional x64 Edition" /noexecute=optin /fastdetect och den boot.ini ligger på den HD där 64-bitars är installerat. Innebär detta att jag skall skiva en 2.a där det var ett frågetecken på boot.iniförslaget tidigare?? och VAR skall den boot.ini ligga? Förmodar på C . Vill inte riskera att bli utan op.system. Det problemet som har uppstått nu är att om jag via F8 bootar från 64-disken så startar den med win64 men övergår till 32-bitars efter en stund.. ???
  10. OK, verkar inte helt enkelt men nu har jag tagit ner bägge programmen och får testa vilket som ev. fungerar, annars får jag göra som jag gör nu i fortsättningen. Tack för att mi emgagerar er.
  11. Svårigheten nu för mig är att veta vilket nummer som skall stå i (?) på raden som du lägger till: multi(0)disk(?)rdisk(0)partition(1)WINDOWS="Microsoft Windows XP Pro 64l" /noexecute=optin /fastdetect Du skulle kunna starta upp XP-64 och se vilka parametrar som används i den meny-filen... Prova med dessa steg först så får vi se vad som händer och gå vidare sedan. Jag har du tittat på alternativen och ovanståënde verkar säkrast. Har inte lust att installera om opsystemen igen. Nästa gång jag startar upp burken skall jag gå till 64-bitars och titta vad som står där . Vista boot pro såg imponerande ut men frågan är vad den säger om 64-bitars xp och inte Vista. ???
  12. det var i 32 bitars som jag är inne i just nu. Återkommer senare.
  13. Var där och titta och nu står det "[boot loader] timeout=5 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect /noexecute=alwaysoff och det är allt.
  14. Nu när jag läste igen det såg jag harr jag glömde att upplysa om hur intallationen gjordes. "Alltså om du först skapar ett Windows på första disken C: och senare skapar en annan installation på annan disk/partition i samma omgivning D: , så skapas denna val-meny automatiskt." Det var så jag gjorde men det skadaes inte detta val. Jag hade 32-bitars först och lade den på C: och därefter lade jag 64-bitars på F: där jag ville ha den .F är en annan HD. Jag har flera. alla ntfs.
  15. Valet skapades inte utan jag måste växla genom bootmenyn ( F8 )och välja den hårddisk jag vill boota ifrån Jag hade en gång i tiden win 98 och win Me och där kom det upp ett val automatsik vid uppstart och det är så jag önskar att ha det.
  16. Jag har dem installerade på olika hårddiskar och så långt at det Ok. Men nu skulle jag vilja få bägge alternativen att välja emellan vid uppstart. hur bär jag mig åt? Alla förslag jag hittar ute på nätet gäller gammal op. eller linux samt vista. Inget med dessa två.
  17. I den mappen har jag 5 gig med mappar samt en massa msp,msi och mst filer. Då jag behöver de 5 gigen till annat så skulle jag vilja veta om man kan ta bort dessa om de behövs rill något. Vad jag kan se så tillhör de installationer jag gjort i burken.
  18. Kerstin

    problem

    Jag har samma problem och varit i kotakt med MS support och det var goddag yxskaft. Det enda de kunde komma på var ominstallation av windows vilket jag INTE vill. Vore MYCKET bra om någon hade lösning på detta.
×
×
  • Skapa nytt...