Gå till innehåll

Opelomega

Medlem
  • Innehållsantal

    9
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Opelomega

  1. Tyvärr var det inte så enkelt. Det ska tydligen inte vara lätt. Det är samma problem i felsäkert läge med nätverksstöd.
  2. Det har jag redan gjort. Har även avinstallerat det helt nu. Utan någon som helst förändring. Norton 360 klarade inte heller av att uppdatera sig.
  3. Har svårt att tro att det är DNS problem. Då jag utan problem kan gå till vissa sidor till internet. Har även problem med att uppdatera Norton 360. Har varit i kontakt med min internetproblem och de säger att det inte är något dns problem. Då övriga dator i nätverket som kör win xp fungerar utan problem. Sen om det verkligen är konveteringen som är problemet vet jag inte. Var bara något jag fick från avg. Men de sidor jag inte kommer in på internet så säger webbläsaren efter ett tag att adressen är ogiltigt. Fast den givetvis inte är det.
  4. Har också exakt samma fel. och det hjälper inte att göra som några av länkar säger. Utan det är fortfarande samma fel. Dessutom påverkar det vissa sidor på nätet däribland microsoft.com som jag inte kommer in på=)M.m Dock så fungerar det att komma fram till servern om man kör tracert i kommadotolken. SÅ felet ligger helt klart i vista någonstans. Jag tror felet är att den inte kan konvertera om en webadress till ett ipnr. För det felet fick jag när jag skulle försöka uppdatera ett annat viruskydd (AVG). Men sen hur man löser det... Det vet jag inte=) Har varit i kontakt med microsoft men det har hittills i stort sett bara rekommenderat ovanstående länkar. Så jag följer denna tråd med mycket stort intresse.
  5. Dessa brukar ligga långt ner i mappträdet i reskpektive mailprogram. När jag brukade ta ut datbaserna så gick jag och kollade egenskaper i mailprgrammet för den mappen. Men hur du gör nu vet jag inte tyvärr. Det är i alla fall databaser med namnet på mappen som namn på datbasen. Databasen har filändelsen .dbx. Så det är väl att bara ett testa en sökning.
  6. Körde uppdateringen och det var den senaste gällande drivrutinen. Dock så poppade det upp något om någon ipnr konflikt. Men det försvann snabbt så jag drog ut kabeln till datorn så får jag se om det möjligen behövs nollställas. Dock så var det en bus i enhethanteraren som det inte var någon drivrutin installerad för. Och ingen drivrutin kunde hittas heller. Ska se om jag fick med någon skriva som kanske innehåller något till den.
  7. Sker inte detta via update som inte fungerar=) Men ska testa det.
  8. Det verkar som om det kan vara ett DNS fel. Dock så var anslutning till nätverket felfri. PÅ alla XP dator varav jag sitter på en så fungerar internet perfekt. Var bara att plugga in nätverkskabeln. Gjorde det samma på vista och har inte utfört några ändringar där. Problemet ligger inte hos telia alltså. Kan det vara nätverkkortet eller något som spökar? Då många sidor fungerar utan problem.
  9. Hej Har precis installerat vista. Något som skulle göra av leverantören men det gjordes inte. Nu kan jag däremot inte ladda ner uppdateringar via windows update samt att uppdateringar av norton 360 inte heller fungerar. Sedan kommer jag inte heller in på vissa sidor på internet. Exempelvis www.microsoft.se, google.se Kul va=) Dessa adresser sägs vara ogiltiga. Har testat med annan webbläsare, men utan något bättre resultat. Har avaktiverat branväggar och så men problemet kvarstår. Är det någon som kan hjälpa mig?
×
×
  • Skapa nytt...