Gå till innehåll

volodja

Medlem
  • Innehållsantal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

volodja's Achievements

(1/8)

  1. Nej, tyvärr syns nätverkskortet inte i siw. Funkade inte att söka efter maskinvaruförändringar. Det kom inte upp nån guide så jag kunde välja själv, utan den sökte automatiskt och hittade inga. Ska installera alla drivrar som du länkade till nu... =)
  2. Tyvärr verkar det inte funka. Det gjorde varken till eller från... :S En helt annan sak, under "nätverksanslutningar" så finns det inga ikoner, ingenting. Det brukar ju alltid finnas iaf en ikon "anslutning till lokalt nätverk" eller någonting liknande. Har det att göra med att drivrutinerna till nätverkskortet inte är installerade? Jag vet ju inte säkert att de inte är det, men det verkar ju som att de försvann då jag tvingades lägga in windows xp på nytt. Tack återigen för att du försöker! =)
  3. Okej det låter bra. =) Har lagt in siw på datorn nu. Går att kolla allt utom just nätverkskortet. Kommer inte upp någonting när jag klickar på det i siw. :- För att svara på dina frågor, ja nätverkskortet är integrerat. Det är en gammal dator. Kan som sagt väldigt lite om datorer, kanske kan det här hjälpa till? Manufacturer ECS Model P4S5A Version 1.0 Chipset Vendor Silicon Integrated Systems (SiS) Chipset Model SiS645 CPU to PCI Bridge South Bridge SiS 961 CPU Intel Pentium 4 Cpu Socket Socket 478 [slot-1] Processor Upgrade Slot 1 Är verkligen tacksam för all hjälp.. =)
  4. Tack för det snabba svaret! =) Okej, nu får jag upp nätverkskortet i enhetshanteraren men jag vet tyvärr fortfarande inte vad det heter. Det här (http://www.majorgeeks.com/download4387.html) funkar väl inte eftersom internet inte funkar på den datorn?
  5. Fick problem med min dator för ett tag sedan så jag tvingades lägga in operativsystemet (windows xp) på nytt. Mitt problem nu är att Internet inte fungerar. Det verkar som att datorn inte hittar nätverkskortet (sitter inuti datorn). Vet inte heller vilka drivrutiner jag ska försöka få tag på eftersom jag inte vet vad nätverkskortet heter. Nätverkskortet kommer alltså inte upp under maskinvara i enhetshanteraren. Ska kanske tillägga att jag inte kör med trådlöst internet och att internet funkar på våra två andra datorer. Jag är tacksam för all hjälp jag kan få... Kan inte alls mycket om datorer så om det är något ni undrar/inte förstår är det bara att säga till.
×
×
  • Skapa nytt...