Gå till innehåll

IloveMyMac

Medlem
  • Innehållsantal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av IloveMyMac

  1. Kanon! Du ska ha stort tack! Jag har nu kört CCleaner på alla användare. Det vart drygt 2 GB sammanlagt tror jag. Sen undrar jag om det blir effektivare att köra en defragmentering på alla användare var för sig eller räcker det att köra den på en av dom (admin) Samma sak med virusscan och spyware scan?
  2. Åh! Tack! Jag ska sätta mig in i detta så fort jag kan så återkommer jag sen! Guld värt. Tack ska du ha!! En fråga till: Det är som nämnt tidigare tre användare av datorn, alla med varsitt inloggningskonto. Finns det möjlighet att fimpa två av dom och endast behålla ADMIN kontot. Kan man innan det flytta med alla filer från de två överblivna kontona till Adminkontot utan att det strulas? Är risken stor att något försvinner eller går sönder mjukvarumässigt?
  3. Hej! Jag har tänkt fixa resterande familjens dator (Win XP) :-X Det är tre användare på den, den första vill ha kvar alla sina filer, dokument osv. som är MONSTER viktiga. Den andra har fyllt datorn till toppen med skit, kan inte säga vad. Men föreställ dig allt nerladdningsbart som går att finna på det världsomfattade datanätverket internet. Och den siste vill bara att datorn ska flyta på bra och stabilt med spel osv. Kan passa på att nämna att det spelar ingen roll vilket spel man ska spela, hur lite krävande det är. T.ex. så hackar det till, stannar upp och segar med jämna mellanrum precis hela tiden. Jag har testat att installer om drivisar för grafikkort, Direct X, uppdaterat till SP2 osv. Jag har kört diskrensning. ad-aware, sökt efter virus(AVG) och defragmenterat. Inte ett skit hjälper. Finns det något sätt att installera om Windows men behålla alla viktiga filer, lösenord till mail osv (ej webbaserade)? Tacksam för hjälp! Kom med konkreta tips. Jag kan windows ganska avancerat trots att jag nästan aldrig använder skiten. :)HELP!
×
×
  • Skapa nytt...