Gå till innehåll

perwi

Medlem
  • Innehållsantal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

perwi's Achievements

(1/8)

  1. okej tack, laddar hem drivrutinen för nätverkskortet men jag tror faktiskt jag har senaste firmwaren på routern, står så iaf: Current Firmware Version : 2.20EU Current Firmware Date : 2007/06/06 Latest Firmware Version : 2.20EU om det inte är det, vet du vart man laddar hem senaste för jag hittade inget ställe på dlinks hemsida?
  2. Hej, Kopplade idag i min trådlösa router, närmare bestämt en D-LINK DIR-635. Jag har BBB fiber in i lägenheten och sitter på en bärbar dell xps m1330 med windows vista. Till problemet Installerade precis som de stod, körde den medföljande skivan innan jag kopplade in routern och det funkade en väldigt kort tid, nån minut högst och sedan dess kommer jag inte åt mitt trådlösa nätverk. Kan ju nämna att nätverket med kabel fungerar hur bra som helst. Jag ser mitt nätverk men jag kan inte ansluta till det, vad kan man göra för inställningar, misstänker nämnligen att vista är boven i dramet. Ställde in routern på dynamiskt IP, är det rätt? En kompis var här med sin Mac och för han fungerade det hur bra som helst hela tiden så det måste nästan vara några inställningar på datorn. Tacksam för hjälp, datorn och router fan är just nu på väg ut genom fönstret. Ämnet redigerat av stenis, har förtydligat ämnet/rubriken Ämnet flyttat av stenis
  3. ringde dell supporten och det slutade med en formatering!!
  4. Om jag skriver in del lösenord en gång kommer det upp "återställ lösenord" under inloggningen som man kan trycka på... vad händer om jag gör det??
  5. Fick vista igår och det har funkat bra tills idag då det inte går att logga in. Ändrade i autostart på msconfig och kryssade av adobe reader, daemon tools och nokia pc suite och sedan när startade om datorn och när jag har skrivit in rätt lösenord (helt hundra) och trycker på enter står det "tjänsten user profile services misslyckades med inloggningen. Det går inte att läsa in användarprofilen". Någon som har upplevt detta problem? Det blev något fel när jag höll på att reparera office 2007 och installationen avbröts, kan det ha något med det att göra? Tacksam för hjälp!
×
×
  • Skapa nytt...