Gå till innehåll

Jörgen

Medlem
  • Innehållsantal

    6
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Jörgen

  1. Jag förstår, och jag kan nog tillhöra robot-kategorin, men där kom inte särskilt många setupfrågor. Minns definitivt inget om drive blocker... De enda jag på rak arm minns är att den ville ta bort Windows Defender, plus att den talade om var den tänkte lägga programmet. Sedan kördes installationen, därefter begärde den omstart och sedan har ingen av spelarna funkar. Och ingen Norton har installerats på datorn. Min tanke är nog att ha med mig Symantec-supporten i luren nästa gång jag får en möjlighet att försöka installera om programmet - men innan dess måste jag ju ha fungerade CD-läsare!
  2. Tack, nu har jag en del att prova. Antar att jag får försöka ominstallera Norton via en fristående spelare, man är ju inte gärna utan virusskydd.
  3. Plun: Tackar. Jag får testa när jag kommer hem, är inte vid den datorn nu. Om det inte framgått redan så är jag total amatör när det gäller att fixa & dona i PC. Är såklart tacksam för allt du ev kan få fram från Symantec. Anders: Grejen är att jag har inget att avinstallera, installationen blev aldrig slutför och det finns ingen Norton alls i maskinen. Tidigare versionen, Norton Antivirus 2003, hade jag redan tagit bort.
  4. Det är Symantec original, köpt på OnOff. Jag har googlat en del (det var så jag hittade detta forum) och hittat några engelskspråkiga forum där liknande problem beskrivs. Det verkar inte alltid vara en Norton-installation som spökar, det talas om "3rd party CD-burning software installing invalid/faulty "filters" on top of your basic CD drivers..." Lösningen som föreslogs (på cnet) utgick från Vista (jag har XP) och går ut på att göra en "registry edit", via nedanstående steg. Vad tror ni om detta? 1. Run regedit 2. Navigate to the following key: HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetControlClass{4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318} 3. Delete the "UpperFilters" entry 4. Delete the "LowerFilters" entry 5. Close regedit 6. Reboot your machine Voila! - your drive should be back
  5. Jag installerade Norton 360 från skiva. Installationen slutfördes aldrig. Installationen begärde en omstart och efter det är drivrutinerna till både cd-spelaren och dvd-spelaren/skrivaren skadade eller saknade. Varken uppdatering av drivrutiner eller avinstallera/återinstallera maskinvara via enhetshanteraren hjälper. Vad göra?
×
×
  • Skapa nytt...