Veritech

Medlem
 • Posts

  165
 • Joined

 • Last visited

About Veritech

 • Birthday 01/05/1983

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Man
 • Från
  Solna

Veritech's Achievements

(3/8)

 1. Tja, samma för mig här. Har en dator som stått urkopplad och inte använts på ca 4 månader och nu när jag satte igång den för en vecka sen har jag fortfarande inte lyckats hitta uppdateringar via win update. Den bara står och tuggar. Testade fixen som Si3rra postade också utan resualtat. Nån som har nått mer förslag?
 2. Har 8 gb ram, grifikkortet är ett Geforce GTX 660 och processorn en intel Q6600. Moderkortet sen då? Kan det strula kanske? Det är en asus p5kc.
 3. Tja Hur kan jag ta reda på om en av min datorer klarar att köra Windows 10? Den är ca 8 år gammal med Vista installerat på. Den var lite av en "värstingdator" för sin tid, kostade typ 18000. Det enda som jag bytt på den är systemdisk, grafikkort och dvd-enhet. Annars är allt annat ca 8 år gammalt. Har försökt söka mig till det men bara hittat guider till win7/8/8.1
 4. Ha ha. installera extra hårddiskar visade sig vara än svårare än jag trodde. Hoppades jag kunde lösa det på nått men verkar som jag får låta de ligga fritt inne i chassit! Inte idealt men vad ska man göra? Dock rätt skönt att sitta med Windows 7 måste jag erkänna.
 5. Ok tack min xp-skiva innehåller Service Pack 3
 6. Hej Tänkte installera xp på en äldre dator för lite lättare arbete samt några gamla spel som inte kräver internetuppkoppling, dock tänkte jag nog först installera de uppdateringar på den som finns tillgängliga innan supporten gick ut. Om det går alltså? Eller går det inte ladda ner och installera de gamla uppdateringar ens längre?
 7. Det är sant, hittade en vga-kabel i garderoben i alla fall så nu kan jag åtminstone koppla in den, ska göra en ominstallation av windows i alla fall sen får vi se vad den duger till. Grafikkortet kan jag eventuellt strunta i, ska inte spela på den i alla fall. Dock vet jag inte hur ska koppla den till teven framöver. Det enda jag måste installera på den är en extra hårddisk, 500 GB räcker inte långt...
 8. Ok, grafikkortet heter väl inte vga jag menar den där blåa sladden är väl en vga kabel? och den jag har till min nuvarande dator är ju en dvi kabel. Tror inte ens jag äger en vga kabel. Inte ens ett separat grafikkort klarar den? Verkar allt mer tveksamt om jag överhuvudtaget ska använda denna "nya" dator, blir nog att slänga skiten bara Får tuffa på med XP ett tag till, hårdvaran i den gamla datorn är ju helt okej. I alla fall bättre än compaq burken.
 9. Jaja får väl lämna tanken på att installera Win7 på min gamla dator, hoppas bara jag kan installera grafikkortet från gamla datorn för de integrerade grafikkortet ger jag inte mycket för, jag menar VGA vem använder ens det idag? Få se om jag kan få in extra hårddisk också, finns ju utrymme men ingen upphängning för det. Vet dock inte hur mycket nätaggregatet pallar. Tror det var på 300 W
 10. Ahh så jäkligt, man kan alltså flytta den till en annan dator men man får inte alltså?
 11. Hallå Har fått en 4 år gammal stationär compaq dator med windows 7 på, det var en ganska basic dator med få usb kontakter, ingen hdmi kontakt inte ens några extraslots för hårddiskar så jag är måttligt intresserad av att använda den. Men den har som sagt en win7 licens på och den är jag intresserad av då jag ännu inte bytt ut mitt XP, frågan är bara hur jag kan installera den på min dator som jag har XP på för närvarande? Fanns ingen skiva till bara en recovery, jag kan väl knappast bara skruva ur hårddisken och sätta in den i den dator jag tänker använda och tro att jag får igång win7 då? Det enda andra jag tänka mig att använda från compaq datorn är väl RAM minnet om det är kompatibelt dvs, vet inte vad man ska kolla efter direkt.
 12. Köpte denna http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=532380 är nöjd än så länge, tappar nästan inget trådat och får stark signal på en laptop och en smartphone som jag prövat så här långt. En sak jag kom att tänka på nu efteråt var ju att man kanske skulle tänkt på om man kunde använda min multifunktionsskrivare via routern. Läste nånstans att man kunde det om man använde en annan sorts firmwire?
 13. Ändrar mig ständigt, nu har jag snöat in på denna från netgear http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=532380 Sannerligen inte lätt att bestämma sig
 14. Okej, börjar fatta någorlunda. Jag ska alltså satsa på en 2,4 Ghz. Vad är detta ac som några av er har nämnt? Och hur vet jag om routern stödjer det? Har inte sett nått sånt när jag läst specs och sånt.
 15. Skämt åsido, kan ju placera routern i hallen och dra två stycken nätverkskablar till de stationära datorerna i värsta fall. Hade hoppats slippa dra kablar längs halva lägenheten men går inte annat så... Och i från hallen är det nära till där de bärbara datorerna kommer att befinna sig och inga väggar emellan bara nån dörr.