foxxer

Medlem
 • Innehållsantal

  10
 • Gick med

 • Besökte senast

Om foxxer

 • Rank

 1. så nu har jag fixat det... vet inte om det funkar men ska kolla det i kväll:=) du kan inget om nätverk mellan xp och vista? i mitt fall så hittar datorerna varandra men jag kan inte komma in. i vista står det att jag ska kontrolera stavningen på namn och i xp så sttår det att jag inte hatr behörighet.
 2. ok. är det svårt att installera BIOS eller det e bara att klicka på programet?
 3. jag kör med mediacenter och det quikplay eller vad det heter!?
 4. Hej har en HP bärbar dv6610eo. När jag kollar på film så hakar bilden men inte ljudet... ganska ireterrande! någon med samma problem som har en lösning på detta?
 5. haha jaaa det ar du rätt i;) bara trist att man blir tvingad till att ha vista som inte alls jag tycker om!!!!
 6. mmm ser ut som det!! Jag som var o köpte nyt XP idag o allt.... hehe jaja då har man ett i reserv till nästa dator:P En fråga bara... jag har laddat hem en vista version på nätet. kan jag ta den o installera med min nyckel jag fick nu när jag köpte den bärbara!?
 7. jo jag har gjort det... har tagit drivisar från HPs sida till nätverket men det hittar inte det iaf! :- tycker det e skumt! ska man behöva köra med vista!? det vill jag inte!!!!!
 8. hp sa att om jag tog bort o blåste hela disken så försvann garantin men om jag installerade med recover disken så funka garantin igen vilket jag tycker verkar konstigt!
 9. Hej Köpte en HP Pavilion dv6610eo notebook i förgår. Mitt problem är: Fick Vista med på köpet och i dag blåste jag hdd för att installera XP då jag inte allt tyckte om Vista! HP har på sin sida lite drivrutiner till XP men det är inte mycket! Nu undrar jag om här finns någon som vet vart jag kan hitta fler drivrutiner till min bärbara dator! tack på förhand! Mvh jonas
 10. Hej kan inte så mycket om datorer. undrar om någon kan hjälpa mig? dete så att jag har en bärbara med vista från HP och en stationär dator med xp. nu vill jag kunna dra filler melan de båda datorerna men jag hittar inte någon av dem! hur ska jag göra? en fråga till... kan jag formatera min bärbara från HPs vista och installera xp på den? försvinner garntier och sådant då? mvh jonas