Xomilpa

Medlem
 • Innehållsantal

  53
 • Gick med

 • Besökte senast

Om Xomilpa

 • Rank

Senaste besökare till profilen

3 955 profilvisningar
 1. Om du tycker det är besvärligt etablera ett lokalt nätverk, kan du göra så här: Ta reda på hur många GB bilderna tar upp på PC. Köp ett USB-minne där bilderna får plats. Kopiera bilderna till USB-minnet. Anslut USB-minnet till TV när den är avstängd. Starta apparna på TV, leta upp den app som heter Album. Starta Album och vänta. Är det många bilder tar det en bra stund. Klart! Fungerar på min TV. Dessutom har jag ytterligare en back-up av bilderna! Eventuellt måste du gruppera bilderna i olika arkiv som kan hanteras överskådligt i Album. Som Cecilia skriver, finns alternativet att ca
 2. Jag tror du ska kolla om någon av apparna Sony skickat med, fungerar för ett lokalt nätverk. Annars finns det massor av appar för file management och cloud .... att finna på Playbutik. Om de sedan fungerar under Android TV operativsystemet är en annan sak. Det gäller att prova sig fram. Jag fann i alla fall en app som fungerar för att titta på mina bilder som ligger på ett web-hotell. Tillägg: Jag fann den här beskrivningen för min Sony smart-TV: https://helpguide.sony.net/tv/faep1/v1/sv/06_01.html
 3. Ursäkta en mindre vetande. Vad är det för fel på den FTP-funktion som ingår i Vistas Internet Explorer? Har använt den mot mitt webhotell i snart ett år. Har jag missat något??
 4. Känner inte till Outlook, men i Outlook Express finns det en funktion där man exporterar alla mejl till en fil. Denna fil kan man sedan importera i Vistas Mail. Filen är bökig att hitta, ligger under de privata mapparna. Om ni inte hittar sökvägen så återkom skall jag försöka finna sökvägen på min gamla XP-dator.
 5. OK, tack för svar. Men jag hade hoppats svaret skulle vara annorlunda.
 6. Jag har ofta behov av att skriva tecnen æ och ø, vilket jag nu gör med Alt+0230, t ex. Jag kan se att det finns definierat t ex tecknen under Alt Gr+5 och µ under Alt Gr+M. Går det på något enkelt sätt att definiera tecknet æ under Alt Gr+Ä och tecknet ø under Alt Gr+Ö? Eller finns det något annat förslag?
 7. Provade med att klicka på en maillänk på en hemsida, och det fungerar som det alltid gjort. Öppnar min Windows Mail. Min SP1 har installerats ovanpå en original 64 bit, där jag inte har gjort några specialinstallationer. Endast Microsoft har updaterat efter hand. Men det är väl inte värre än att du definerar om lite. Var det nu är.
 8. Hos mig fungerade det, med Vista 64 bit. Gjorde manuell koll Windows Update i går kväll. Först kom det en ny definition för Defender, sedan kom SP1 av sig själv. Den automatiska kollen hade gjorts tidigare på dagen. Nerladdning och installation tog ca en timma.
 9. Nä, jag förstår inte heller detta tjat om ostabilt Vista. Nu har jag haft en Vista 64 bit sedan drygt ett år, och det har aldrig varit så att operativsystemet stoppat. Aldrig. Däremot händer det att vissa program stoppar, men varje gång har det varit program som inte är certifierade för Vista. Skräpprogram. Drivrutinerna ser Microsoft till att de är uppdaterade, utan att jag märker det. Jag säger, äntligen efter 25 år har vi fått operartivsystem för PC som är stabilt. Jag har under 25 år tjatat på dessa "dataknuttar", men det är slut med det. Fast det är 30 år sedan svenskarna (Ericsson)
 10. Finns kanske något här so passar: http://www.download.com/3120-20-0.html?qt=...rch=+Go%252521+ Annars kan man ju "googla" lite.
 11. Jag vill bara tillägga, att det GÅR att ha "första jacken" längre in i huset om det är nödvändigt. Men då gäller det att skarva rätt i dosorna så att de tvinnade paren hålls intakta. Det finns ritningar på nätet, man jag hittar dem inte just nu.
 12. Efter en del funderande valde jag Antec P150. Jag tycker den är mycket tyst jämfört med alla andra maskiner jag hört. Måste titta på lampan fram för att se om den snurrar. Nu har jag dessutom ställt den i en låda så den hörs inte alls. Fläktarna för kraft, processor och låda är förstås temperaturstyrda.
 13. Inga kommentarer!? Jag har liknande problem. När jag ska bränna en DVD-R får jag i Vista upp att skivan inte går att bränna på. När jag gör om det med Neros brännare, då går det utan problem. Nu står det i Vistas beskrivning under hjälp att det ska klara av alla sorters skivor. Är det ett programfel??
 14. Jag föreslår du förbereder dig ordentligt med prislistorna från Tele2 och Telia och tittar på din senaste teleräkning. Sedan ringer du Telia och säger att du funderar på att byta, och ber dem ge ett nytt pris. Jag har gjort det. Jag hade ett konkret exempel för några veckor sedan med min kompis. Det visade sig att Telia var biligare, för de tjänster kompisen ville ha. Och du, varför kör du inte 8 MB/s istället? Prisskillnaden är liten mellan 2 och 8. Lycka till!