Gå till innehåll

arcspin

Medlem
  • Innehållsantal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

arcspin's Achievements

(1/8)

  1. NOD 32 är ett mycket bra program med litet fotavtryck och snabb på att göra det den ska. Hitta och stoppa skadlig kod. Väl värt att använda !!!
  2. Hej, På min stationära dator använder jag Evernote för att samla på mig bitar av digital information. I deras senaste version, 2.2, framgår att: "# Enhanced support for international text input, including Japanese, Simplified Chinese, Korean, and others" Är det någon av er TabletPc användare som råkar använda Evernote 2.2 och vet vad som menas med ovanstående citat och om svenska är med i uppgraderingen? Kan Evernote vara en framkommlig väg för att få textigenkänning på svenska? Snart är det Jul...
  3. Man tackar för det uttömmande svaret. Jag ställer om frågan till någon som kanske kan svaret, Hur är det med On-Screen tangentbordet, har det svenska tecken ? Trevlig julhelg!
  4. Ok, om MS väljer att inte ta med textigenkänning med svenska tecken i SP 1. Sjukt att de inte gör det förresten!!! Hur är det med On-Screen tangentbordet, har det svenska tecken ? Jag tänker närmast på om man sitter och skriver på frihand och temporärt vill gå över till exempelvis OUTLOOK för att boka in en ett möte. Kan man då ta fram On-Screen tangentbordet och använda det, istället för att vända skärmen så att tangentbordet blir användbart. Samma borde väl gälla om man "surfar" i tablet-mode och vill skriva in en ny webadress, då borde On-Screen tangentbordet komma väl till pass?!?
×
×
  • Skapa nytt...