Gå till innehåll

berggren

Medlem
  • Innehållsantal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av berggren

  1. Jag har samma problem som trådskaparen och jag får upp följande "felmeddelande" Det som är knepigt är att jag har gjort en annan mapp/hdd tillgänglig med samma inställningar och den kommer jag åt utan problem. Jag blir snart knäpp på att det inte går att få till på ett smidigt sätt.
  2. Jag tackar för dessa lugnande ord. Får kika mer när jag kommer hem idag från jobbet. Tack igen. Mvh Berggren
  3. Det är ett Asus P5W Deluxe. Får kika runt lite, har satt i en disk men vill komma åt mina andra så fort som möjligt. Men om man skulle missa ngn inställning för RAID, vad händer om man startar med dem inkopplade? Börjar de "klona" sig då eller?
  4. Hejsan, Som min rubrik antyder så undrar jag vad som händer om man kopplar in HDD's på moderkortet om det har varit konfigurerat för RAID innan? Börjar de kopiera över sig själva om ni förstår vad jag menar? Moderkortet är begagnat och jag vet inte hur man ser om det har varit kört RAID på det innan och jag vill ju inte koppla in mina diska rsom jag har för att sedan se att de har gått åt skogen för att den förre ägaren har kört RAID och jag av misstag satte dem på dessa platser. Så vad händer om inkoppling skulle ske? Vart kan man se om det är konfigurerat för RAID? Tack på förhand. Mvh Berggren
×
×
  • Skapa nytt...