thomcats

Medlem
 • Innehållsantal

  128
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  2

Om thomcats

 • Rank

 1. thomcats

  Var finns favoriterna i Edge?

  Tack! Hmmmm . . . . är det bara jag som får "user-unfriendly" i huvudet när jag försöker ta del av all info/uppdaterad info och alla förtvivlade användare, som förgäves sökt en lösning på problemet hur man skall kunna få själv handha och administrera sina bokmärken i fortsättningen?
 2. thomcats

  Utskrifter i Edge

  Hej, Var finner jag möjligheter att anpassa marginaler i utskrifter i Edge? Deras standard:"Normal, Smal, Medel och Bred" räcker inte särskilt långt tycker jag. Jag vill kunna skräddarsy min utskrift, är detta inte möjligt i Edge? Tack i förväg för svar och synpunkter
 3. thomcats

  Var finns favoriterna i Edge?

  Med Internet Explorer som standard webbläsare så kunde man alltid vara säker på att hitta de favoriter man sparat i webbläsaren i en fil på datorn under "Användare/User". Den filen kunde man också utan problem redigera med Explorer. Om jag nu gör Edge till min standard webbläsare, kommer de bokmärken/favoriter jag sparar där att hamna på samma ställe eller kan jag endast redigera dem när jag använder Edge och kan leta bland bokmärkena där? Eller kommer Edge:s bokmärken att sparas på datorn i en annan fil än i den tidigare och i så fall var? Tack i förväg för svar och synpunkter.
 4. thomcats

  Har ännu ej fått uppdatering 1809

  Tack så mycket! Det var bra att jag fick veta det, för jag har inte börjat ännu. Håller fortfarande på med mina backups. Gott Nytt År!
 5. thomcats

  Har ännu ej fått uppdatering 1809

  Hej, Jag har ännu inte fått uppdatering 1809. Min version är fortfarande 1803 och den fungerar utan problem. Undrar dock om vi som ännu inte fått höstens uppdatering kommer att få den överhuvudtaget eller om vi istället kommer att få 2019s första uppdatering på en gång? Är det någon som vet? Tacksam för upplysningar.
 6. thomcats

  Uppdatera Edge

  Javisst! Du hade så rätt. Det skulle till en ny version. Och det här var ju en "monster-nedladdning". Microsoft säger hela tiden att de inte skall ge oss ett nytt Windows men den här nedladdningen kändes nästan som det var ett nytt program, så lång tid tog den och så många turer innan jag var tillbaka på det skrivbord jag vill ha. Tack för påpekandet!
 7. thomcats

  Uppdatera Edge

  Hej, Ett par sajter jag besöker uppmanar mig att uppdatera browsern före den 30 juni då nya säkerhetsförhållanden tydligen skall börja gälla. Jag har då kollat Microsoft Edge och där visar det sig att jag har en föråldrad version av denna och att en ny version är tillgänglig. Om jag ber datorn om uppdateringar manuellt, så säger den emellertid att jag är fullt uppdaterad och att inget mer finns att hämta. Har försökt finna en manuell uppdatering av Edge till den senaste versionen - 42.17134.1.0 - men den har jag inte kunna finna. Hur löser jag detta problem? Tack på förhand!
 8. har inte uppdaterat sin status ännu