Letalis

Medlem
 • Innehållsantal

  7
 • Gick med

 • Besökte senast

Om Letalis

 • Rank

 1. Vilket trevligt erbjudande! Är klart intresserad, tackar på förhand.
 2. det är helskumt. fick tag på ett skärmskott nu på felmeddelandet. Körde en checkdisk under hela natten och inget fel funnet.
 3. Har standard Aero Temat. Funderar på att ominstallera burken eftersom det är lite andra saker som börjar spöka tycker ja.. När det gäller disken så körde jag innan idag en test men efter 3 timmar så tröttnade jag och avbröt skannen. skall köra den inatt istället
 4. Nu återuppstod detta felet igen. :-/ missade dock att ta skärmskott på det. Samt att vissa av mina ikoner på skrivbordet har blivit helskumma. speciellt dom som länkas till exe filer.
 5. När jag skaffade disken så körde jag XP och konverterade den tilll NTFS för att kunna ha stora filer på den. Felet med skrivskyddet kan dyka upp när som helst och då får jag en liten popup nere vid klockan som säger ngt om. Write error.. Kommer inte ihåg vad det står nu. Men skall notera det så fort jag får det igen. Och det gäller alla möjliga filtyper & Kataloger. Det kan ibland gå flera veckor utan problemet uppstår.
 6. Har ett lite irriterande problem och det är att min 500Gb WD Elements blir skrivskyddad ibland. Det enda som hjälper är att dra strömmen till disken. Jag sitter på Vista x64 Ultimate SP1, men detta felet har funnits sedan jag köpte Vista förra året. Har hört lite om detta problem men har inte sett någon bra lösning. Så nu prövar jag lyckan här.
 7. Autorunen är endast till för att man skall få en fin liten ikon istället för Windows egna disk ikon :-P