Gå till innehåll

maatin

Medlem
  • Innehållsantal

    19
  • Gick med

  • Besökte senast

maatin's Achievements

(1/8)

  1. Har arbetat med min hdd nu och försökt komma åt information. Det visar sig att min enhet är helt tom eller i af så verkar det som det. Startfiler för windows är borta verkar det som och det kan vara därför den startar om och om igen. Hdd visar att ungefär 8meg används totalt när jag vet att igår så var den nästan full. Möjligt att varaför min dator började slöa kan kanske ha varit att ett virus har börjat radera information. För efter omstarten så började den starta om och om sig.. Kan vara samma problem som Ture.. Ett aggresivt virus?
  2. Det börjad med att jag valde att starta om datorn för den kändes väldigt slö. EFter omstart så startar den upp som vanligt, därefter går den till menyn för felsäkert läge. Vad man än väljer där så börjar den ladda xp och några sekunder senare så startar den om och så håller den på så.. Samma här dum som man är så har man inte backup på alla sina semesterbilder.. Men kanske är Hdd lite skum, när jag sätter in den i min andra dator så hittas den av systemet när man startar upp som vanligt, nästa bild när den går vidare så blir det bara det vanliga blinkande stercket uppe i vänstra hörnet som när den laddar och så står den där och maler bara.. Någon som har något förslag? Edit: Behålls mina dokument med kort om jag väljer att "reparera" direkt från xp skivan. Men det kanske inte har något med problemet att göra.. Ämnet redigerat av Malou, har förtydligat ämnet/rubriken Ämnet flyttat samt uppdelat från en annan tråd av Malou
  3. yes det funkar men nu arbetar jag på det nya admin kontot som jag skapade.. men du ska få lägga dig nu så kanske vi kan fortsätta senare. Stort tack för hjälpen hittills! Mvh Martin
  4. Underbart - Sista fråga då, hittade "notepad.exe" när jag sökte som du sa. Ska jag ta bort dom raderna då där notepad.exe finns.. Som jag förstår då så ska bara notepad.* bara finnas som .log och .txt..
  5. Har gjort det nu, ber om ursäkt för det haha lite seg så här mot småtimmarna.. Fanns bara "(Standard) REG_SZ ..."
  6. Har hittat den raden nu ja Har en rad som du "(Standard) Reg_SZ exefile" och sen en till rad "Content Type Reg_SZ application/x-msdowload) Ska jag ta bort den sistnämda raden då? Edit: Är inne nu på det andra nya adminkontot i regedit. Blir ändringar i regedit jag gör här också på andra konton som det är fel på då..?
  7. Jag bekräftade att min .exe inte fanns i listan via Kontrollpanelen - Standardprogram - Assosiera en filtyp... Sedan var jag inne i regedit som annan användare i felsäkert läge och i det andra admin kontot jag skapade och i det kontot jag skapade är allt ok. Men jag har inte ändrat något i registret förutom att jag laggt till exe1 och 2 då.. Har inte rensat bort något i registret.. hum..
  8. Har gjort det du skrev nu. Jag kan inte hitta exe i registret, ingen exe alls. så det är bra då antar jag..
  9. Det stämmer Allt är så märkligt.. men som sagt "exe2" kunde inte läggas till, men det är väl som du sa då att den datan är ofärändrad.
  10. Första "Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_CLASSES_ROOT.exe] @="exefile" "Content Type"="application/x-msdownload" [HKEY_CLASSES_ROOT.exePersistentHandler] @="{098f2470-bae0-11cd-b579-08002b30bfeb}"" Gick att sätta igång men inte andra. Felmeddelande gavs: "..Exe2.reg kan inte importeras. Det gick inte att skriva alla data till registret. En del nycklar är öppnade av systemet eller andra processer." Hum..
×
×
  • Skapa nytt...