Gå till innehåll

seven_g

Medlem
  • Innehållsantal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

seven_g's Achievements

(1/8)

  1. Hej Jag köpte en HP laptop med förinstallert Vista. Men eftersom man den Vista versionen innehållen en massa bös som man inte vill ha så installerdade jag om en "ren" Vista på datorn. Jag använde en Vista skiva som jag fick låna av en polare. Vet inte riktigt vad det var för skiva. Detta skapade problem för den ville inte acceptera min licensnyckel jag fick med till mitt förinstallerade Vista. Efter 30 dagar och en massa påminnelser så kunde jag tillslut inte längre logga in på datorn utan att skriva in en giltig licensnyckel. Datorn blev oanvändbar. Jag laddade då ner en Vista version på nätet (via en annan dator) Installerade om allt. Knappade in min egen licensnyckel och då funkade det bra igen.
  2. Yes. Det var enkelt att lösa genom att göra som du sa. Alltså: Verktyg > Mappalternativ > Visning och se om rutan "Visa alltid ikoner, aldrig minatyrer" är ikryssad. Tack.
  3. Hej och Tack, men det kommer fortfarnade inte upp någon bild. I XP kan man se en liten mini-bild på alla sina bilder i en mapp. Det borde man ju kunna även i Vista. Det måste vara något enkelt jag missat. Se bifogad bild hur det ser ut i min utforskare.
  4. Hej Har just fått Vista. Men jag vet inte hur ställer in så att *.jpg bilder förhandsvisas som en liten bild i utforskaren. Hittar ingen inställning för det. Är det någon som vet hur man gör? /P
×
×
  • Skapa nytt...