dumboleifi

Medlem
  • Innehållsantal

    22
  • Gick med

  • Besökte senast

Om dumboleifi

  • Rank

Ytterligare profilinformation

  • Från
    Enköping
  1. nope inte BIOS , men nya drivrutiner för nätverkskortet och "Sis raid" nånting
  2. Okej gjorde ett försök, Se signaturen. Är det något mer som borde stå där?
  3. Har formaterat om utan nåt i usbarna. och installerat alla drivrutiner, men datorn är fortfarande seg. :'(
  4. Jag vet inte om jag har alla drivrarna nej :/ hmm, kommer inte ihåg om usbarna var inkopplade, gör det stor skildnad? jag har inte flyttat någon av dem, men skulle nog behöva hjälp med att ställa in växlingsfilen:P
  5. Ingen som har nåt mer tips på vad jag ska göra?
  6. Enligt Siw ligger min cpu clock på : 2659.89 testet från Pc Wizard :
  7. Formaterat om och installerat om. märker ingen skildnad alls dock :/
  8. Jag har en extern hårdisk som bara har använts i några veckor så jag lägger över allt väsentligt på den då.. Får göra en ominstallation ! Tack!
  9. Prövat men märker ingen skildnad. hjälp mig!!!
  10. Så fort jag slår på Steam (eller något annat program) så tar den genast upp 100% cpu användning... Svchost.exe - gör likadant men endast under den första kvarten datorn är igång ;S
  11. okej , hjälp mig när du har tid tack för all hjälp hitills!
  12. Fortfarande inte löst problemet om nu någon vet något mer jag kan göra.. .
  13. OKej, silly me (A) Men gjort allt det nu, och märker ingen skildnad ;S gjorde testet igen och det står att jag saknar drivrutiner för "SiS PCI IDE Controller"