Gå till innehåll

-Wolfy-

Medlem
  • Innehållsantal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av -Wolfy-

  1. ;D Kan ju testa det imorgon. Men vad är skillnaden på att använda schtasks istället för den inbyggda schemaläggaren i XP? Kommer man runt problemet med att de ökat säkerheten i SP2 med just schtasks? ???
  2. Jag använde denna syntax för att starta en textfil schtasks /create /tn test /tr c:fil.txt /sc hourly /mo 2 /ru system Men filen öppnas inte i alla fall. Det kommer en schemalagd uppgift i schemaläggaren och den går igång men den öppnar inte filen. Jag har även testat med att starta notepad men det är samma sak där. Är ni säkra att detta fungerar på SP2? Eller gör jag något fel? ???
  3. Glömde säga att jag har testat detta med datorns egna administratörskonto och misslyckades. Glömde även säga att det gäller XP SP2, och enligt denna länk så har de ökat säkerheten för schemaläggaren. http://www.microsoft.com/technet/prodtechn...n/sp2otech.mspx Eller kommer man runt problemet med hjälp av schtasks kommandot? Förstår inte vad jag ska snoka efter ???
  4. Jag undrar hur man kan schemalägga en aktivitet som startar oavsett vem som är inloggad på datorn. Schemaläggaren verkar bara fungera för just den som la in aktiviteten och om samma person sedan är inloggad. Det innebär att schemaläggaren inte kör aktiviteten då en annan har loggat in. :-[ Detta gäller Win XP Pro Jag hoppas på en snabb hjälp ;D Tack
×
×
  • Skapa nytt...