Gå till innehåll

D0GG3

Medlem
  • Innehållsantal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

D0GG3's Achievements

(1/8)

  1. Då jag fick detta svaret på ett annat forum så gav jag upp efter ett tag och installerade Vista ultimate. Funkar ju mycket bättre med Vista nu när man installerat och partionerat till det själv än vad den förinstallerade versionen gjorde! "Jag drog in XP på min fujitsu.. jag lyckades få in allt utom IR och nån okänd enhet :S .. Men allt funkade då Grafikdrivrutiner -> www.laptopvideo2go.com Chipset -> www.nvidia.com (NFORCE) Ljudkort -> www.realtek.com.tw (ALC885 heter ljudkortet i 2528) Webcam -> Vista drivarna på skivan fungerar även till XP. Jag lyckades hitta ett XP Driver pack från en tysk fujitsu forum sida. http://www.amilo-forum.de/downloads...a2528_winxp.rar Dock upplever jag prestandaförlust i XP .. Jag läste på något forum att dom fått 1000p i 3dmark06 jämför med 2500 i Vista.. Jag gjorde aldrig nån benchmark men tyckte spelen jag körde gick mycket sämre, så ajg gav upp och böt till vista P.s kom ihåg att du måste slipstreama en skiva med SATA driver för att windowsinstallationen ska hitta hddn. Jag fixade genom dessa 2 länkar. http://driverpacks.net/DriverPacks/ <-- Sata driver hittar du där. http://www.nliteos.com/ <-- Nlite"
  2. Godmorgon! Vi började med att installera xp utan problem, men eftersom min laptopp är så ny så saknades vissa drivrutiner. I efterhand har vi lyckats få in chipset drivrutiner från en annan fujitsu siemens dator som är versionen under mig (xa 1527). Sen drog vi in nätverksdrivisarna från samma dator och även det fungerar. Efter det löste vi grafikortet från laptopvideo2go, med deras senaste och även det fungerade tillslut. Det vi har kvar nu är följande: Okänd enhet PCI Device Usb Device Usb 2.0 Camera Vilket borde vara, ljudkortet, usb 2.0, W-Lan samt webcamen som är inbyggd i skärmen Dessa har vi i dagsläget inga drivrutiner till alls så har du några idéer så är dom varmt välkommna! Då jag ska åka bort så är det viktigaste att ljudkortet fungerar, det andra kan jag klara mig utan så länge iaf.
  3. Tja! Håller på att slänga in xp på min fujitsu siemens amilo xa 2528 men hittar inga bra drivrutiner och enligt deras hemsida finns det bara vista stöd. Vi har även provat dessa drivrutiner för chipset men dom vill inte eftersom os:et är xp. Vilka drivers kan jag köra som passar chipset? Länk på spec till datorn: http://www.fujitsu-siemens.com/Reso.../1543626421.pdf All hjälp uppskattas, drar nämnligen utomlands med datorn om en 5 dagar! Ämnet redigerat av stenis, har förtydligat ämnet/rubriken
×
×
  • Skapa nytt...