Gå till innehåll

tme

Medlem
  • Innehållsantal

    22
  • Gick med

  • Besökte senast

tme's Achievements

(1/8)

  1. tme

    Spärra app i XP?

    Någon som vet hur man spärrar en app eller en .exe fil i tex regedit? Vill låsa vissa program, utan att radera dom ifrån datorn. Fullt möjligt?
  2. Hej, Vad jag änn försöker installera på min HP 6710b så får jag upp en ruta "allvarligt fel" eller "internfel" 2503 och 2502. Allt började efter jag slog ihop min dator med min Nya nokia E71 med bluetooth. Någon som vet vad detta kan vara???
  3. har portarna 1433, 1434 och 1427 öppna på servern. De är de portar som behövs vara öppna. Saken är ju den att alla andra kommer åt servern förutom EN.
  4. Har 7 datorer kopplade till en "server" dator. Kör SQL databas på servern, alla datorer utom en kan ansluta när brandväggen är på, på servern. Portar är öppna givetvis på servern, vad är annorlunda för den sista datorn? Alla datorer är lika inställda.
  5. Jag skulle vilja att datorn startar upp som vanligt och kör ett autostart program. Programmet öppnas och är låst till just det programmet. Exempelvis: Datorn startar, loggar in. Öppnar "paint". Och då är det bara paint man kan köra, man ska inte kunna komma åt något annat i datorn. Om man avslutar paint så ska man kunna se en ikon på skrivborde som heter just "paint" och inget annat. För att få full kontroll över datorn behöver man slå in ett lösenord av något slag. Går detta att lösa??
  6. tme

    Film i itunes?

    inte det jag hade tänkt mig...
  7. Vad har du för märke/modell på din trådlösa router?
  8. provat firefox? Hade liknade problem, löst sig med firefox.
  9. de bästa är nog att installera om med nya drivrutiner. Googla modelnumret.
  10. tme

    Film i itunes?

    Finns det nån codec eller något sätt man kan se film i itunes? Har nämligen airport, för att överföra trådlöst ifrån itunes till strerio. Tacksam för hjälp!
  11. Testat de med Det står så här: Det går inte att komma åt JOBBDATOR Kontrollera att namnet är rättstavat. Annars kan det bli problem med nätverket. ??? ??? ???
  12. Tack för svaren. Allt är påslaget precis som på bilderna. Har endast windows egna brandvägg.... Använder Aples airport express, kan de vara ett hinder?
  13. Försöker komma åt delade mappar i mitt trådlösa nätverk. Båda datorerna har vista. I nätverks mappen syns de datorer som är anslutna till de trådlösa, men går ej att komma åt dess information i mapparna. Har försökt lägga till användare, ge åtkomst och annat. Vet ni hur man ska göra???? Ämnet redigerat av stenis, har förtydligat ämnet/rubriken Ämnet flyttat av stenis
  14. Vet med mig att jag ej har gjort de, har även kollat igenom historiken för sökerhets skull. Jag ger upp, flår bli xp igen. tack för all hjälp!
  15. Oki...? Chinese är inte min grej direkt. Hittar ingen uppdatering eller språkpaket för den delen i datorn. gällande vilken fil jag tankar hem, så klickar jag på swedish o tankar hem, vilken det är vet jag ej. Du menar att jag skulle testat ta hem en chinese?
×
×
  • Skapa nytt...