mogge.m

Medlem
 • Innehållsantal

  39
 • Gick med

 • Besökte senast

Om mogge.m

 • Rank

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Man
 1. Jo, det är en utvärderingsversion. Skall inte Outlook vara med där?
 2. Jag har provat att starta om installationen och väljer lägg till, har tagit en bild, men det finns inte med efteråt. Fick inte med bilden.
 3. Hos MSDN. Fick välja 32 eller 64 och fick en nyckel.
 4. Hej. Jag har hämtat Office pro plus 2010 från Microsoft. När jag har installerat det är allt med utom Outlook. När jag går in och tittar så är den markerad med ett rött kryss och förklaringen ej tillgänglig. Vad skall jag försöka göra?
 5. Om jag installerar Office 2010 lägger det sig som ett separat program eller skriver det över 2007? Har hämtat det från Microsoft
 6. Jag har problem med en Netgear ReadyNasDuo. När jag skall skape nen ny mapp får jag till svar att jag saknar behörighet. Letar jag efter den med det medföljande programmet så finner det inte nasen. Jag har den kopplad till en Linksys router. Jag kan göra backup till nasen. Går jag in på en mapp i nasen och väljer egenskaper och sen säkerhet finns inget ibockat. Öppnar jag sen redigera befogenheter och fyller i så blir det bara felmedellande. Jag har Winwows 7 ultimate. Någon som har en ide?
 7. har inte uppdaterat sin status ännu

 8. En del intressanta sidor, har kollat på alla och vill vara med i tävlingen mogge.m
 9. Det stämmer det och jag har kört programmet men ingen förändring
 10. Nu fann jag det. Men det är rätt inställning. Och när jag körde CHDISK fann den inga fel.
 11. Finner inte Lokala Principer, där finns bara Principer för offentliga nycklar.