Gå till innehåll

morgalainen

Medlem
  • Innehållsantal

    7
  • Gick med

  • Besökte senast

morgalainen's Achievements

(1/8)

  1. Svarar själv så länge: Halva problemet är löst. Båda datorerna delar med varandra. Det är fortfarande så att det inte går att återansluta efter ett tag om man inte skriver ut en sida på skrivaren först (vad sjutton har det med saken att göra egentligen). Gör man inte detta är nätverksnamnen upptagna och går inte att återansluta. Min andra interna HD (inte systemdisken utan en annan) ovan går fortfarande inte att ansluta till. Ej tillgänglig - åtkomst nekad står det i XP när jag försöker gå in på den. Behörigheter att göra allt satta som för de andra externa diskarna. Någon som har någon idé?
  2. Ett problem till... Har två stationära datorer; en med Vista HP och en med XP Home. Vista-datorn kan se XP-datorn men vill diagnosticera fel och säger att namnet antagligen är felstavat. Jag lyckas alltså inte ansluta alls till XP-datorns hårddiskar. XP-datorn kan se och ansluta till diskarna på Vista-datorn men efter ett tag säger den att det inte går att återansluta då nätverksnamnet redan är upptaget. Om jag då skriver ut valfri sida genom skrivaren som sitter i vistadatorn kan man återansluta till diskarna på vistadatorn igen. Till slut så lyckas jag dela ut alla hårddiskar på vistadatorn till xpdatorn utom en. Skillnaden är: A) den är internt SATA-disk resten PATA C)Förinstallerad Likheterna: A) Den är utdelad med unikt nätverksnamn En grupp finns under dela, nämligen 'Alla', där behörigheterna satta till fullständiga precis som för övriga diskar. Nånting för mig övermäktigt är inte som det skall. Behörigheter är satta på båda datorerna. Samma konto med adm behorighet och samma lösenord finns på båda datorerna. Någon som kan hjälpa till! PS; Har sökt efter liknande frågor men där har det handlat om andra problem vad jag sett så jag hoppas jag inte dubbelpostar.
  3. Nya drivrutiner och en omstart = ingen effekt. Ytterligare en omstart efter på och av med aero och det fungerar prima... hmmm jaja problemet är iaf löst och det borde ha med drivrutinerna att göra! Tack för hjälpen!
  4. Kryptiskt! Bra att det inte är jag som letat dåligt iaf Tack för hjälpen och snabba svar!
  5. Stationär dator... Grafikkortet är ett NVidia Geforce 8800 GTS. Drivrutinen som körs är 7.15.11.6906 anno 2007-11-06 Är det inte märkligt att allt annat aeroaktigt fungerar; transparens, miniatyrer i aktivitetsfältet och Flip 3d.
  6. Japp, alt-tabb visar de gamla vanliga ikonerna men alla andra aerofunktioner (miniatyrförhandsvisningar) är som de skall inklusive levande minityrer i aktivitetsfältet. Jag fattar inte varför?! Har slagit på och av aero och startat om etc. Någon inställning någonstans måste det väl vara, eller?
  7. Windows flip fungerar inte som det ska i Vista utan i klassiskt läge d v s som på gamla XP-datorn medan 3D Flip fungerar som på Aero som förövrigt är helt och fullständigt aktiverat. Vad är det som inte stämmer? Förbryllad?!!? Ämnet redigerat av stenis, har förtydligat ämnet/rubriken
×
×
  • Skapa nytt...