Gå till innehåll

Maquiladora

Medlem
  • Innehållsantal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Maquiladora's Achievements

(1/8)

  1. Okej, kommer hem från jobbet och då upptäcker jag att klockan går fel. Den har fungerat bra innan men nu tappar den minnet efter viloläge och efter att den varit avstängd. Kan synkronisera till rätt tid men det vill jag ju inte göra varje gång jag startar datorn. Allt som har med synkronisering är ibockad. Datorn är en HP dv9072 och så kör jag Vista. Tack på förhand! Ämnet redigerat av stenis, har förtydligat ämnet/rubriken Ämnet flyttat av stenis
  2. Förlåt, glömde visst skriva med att det är inte USB på skrivaren utan vanlig skrivarport, och en sådan finns naturligtvis på moderkortet. Men den fanns inte med i enhetshanteraren. Operativsystemet är XP.
  3. Hejsan! Försökte få en gammal skrivare av modell HP Laser Jett 1100 att fungera på en Asus Pundit P1. Skrivaren fungerade i den gammla datorn men inte i denna. Har provat att installera HPs egna drivrutiner istället för att bara köra plug & play, inte heller det fungerade. Det står att datorn inte kan kommunicera med datorn. Såg i enhetshanteraren att det inte fanns någon LPT1 port så jag skapade en(vilket jag inte gjort tidigare så det kanske inte blev rätt) men inte heller det fungerade. Någon som vet hur jag ska gjöra?
  4. Uppdatering för Windows Vista KB943899 går ej att installera. Står bara att den inte istalleras korrekt sen startas datorn om så försöker den igen. Sen korrigeras felet och uppdatering tas bort. Varför fungerar det inte, har även provat att installera den manuellt men det blir likadant. Nu ligger filen i systemfältet(Windows Update) och vill installeras hela tiden. MVH!
×
×
  • Skapa nytt...