Gå till innehåll

linnet

Medlem
  • Innehållsantal

    173
  • Gick med

  • Besökte senast

Om linnet

  • Födelsedag 1964-06-10

Kontaktmetoder

  • Hemsida
    http://hem.passagen.se/isako/?k
  • ICQ
    0

Ytterligare profilinformation

  • Kön
    Man
  • Från
    Agunnaryd

linnet's Achievements

(3/8)

  1. okjag har installerat detta nu och får fram biostar group modell nf61s-m2a men sen är det stopp sökte på biostar group men hitta inget.
  2. Ok .ser jag de i enhetshanteraren med ? trodde i min enfald att de var de jag hade skrivit länken till men då är det bara processorn då och hur mycke minne den kan bearbeta .. sa försöka luska ut vad det är för moderkort . kan de stå nånstans på kortet om man öppbar burken. mvh linnet.
  3. Hej . Undrar om någon vet eller vet var man kan kolla detta om hur mycket ramminne man kan stoppa i amd athlon 64 x2 dual core processor 5600 hittade detta på amd Min länk men blir inte klok på att en gissning är 12ggb i ram men är osäker . någon som vill hjälpa mig ? P.s där finns endast två hållare på kortet . Mvh linnet.
  4. har löst problemet. högerklickade på skärmarna då kom alternativet fram......
  5. Hej Stenis . Jag är intresserad. Tackar på förhand. Linnet.
  6. Hej . Har fått ett problem med nvidia G210 jag kan alltså inte klona till tv,n utökat funkar så den känner ju av bildskärmen men när jag går in i kontrollpanelen nvidias och väljer bildskärm där finns det inte något alternativ att klona ? någon som har nåt förslag . Har kört ATI innan och deras kontrollprogram har funkat klockrent. Mvh Peter(linnet).
  7. Hej . undrar bara om man ska hoppa på tåget med windows 7 fick med det med den nyinköpta datorn men får vänta tills oktober och göra en clean installation då. Men min fråga är är det så mycket bättre? har kört vista nu sen det kom ut och är faktisk mycke nöjd kör xp på någon annan dator men vista är klart överlägsen det enda minuset är att det tar stor plats hoppas därför att de ska ha löst detta med windows 7. priset är överkomligt då de kör en drive nu med återförsäljana så i princip kostar det bara nåra hundralappar att uppgradera.
  8. jag tar gärna emot en invite av dig . mvh linnet.
  9. linnet

    oem licens

    Hej sitter med en laptop compaq presario A900 som har kraschat hårddisken har satt i en ny och försöker köra recovery skivorna men det funkar inte. provade då att köra i vista business har en full licens och den funkade . har förstått att den nya hårddisken inte känner igen recovery skivorna men min fråga är eftersom den har en oem licens köpt ihop med datorn vista home premium och jag vill ha de i den kan man skaffa en annan skiva och använda denna nyckeln? var får man tag ien sådan iså fall? pratade med support på hp och de ville att jag skulle köpa nya recovery skivor av dem men jag är rädd att de inte funkar heller gick igenom mina som jag gjort när jag köpte datorn och alla filer är där.
  10. Hej tror jag har frågat detta innan men kan banne mig inte hitta det. kör xp mediacenter och eplorer 7 blir på engelska vet att man ska hämta hem nån tilläggsfil hoppas nån som har koll kan hjälpa mig hitta den. mvh linnet.
  11. hej bokossa . har du xp skiva och licens så kom hem till mig så ska jag hjälpa dig agunnaryds experten.
  12. Hej kolla vad det är för grafikkort du har ati/nvidia har program till sina där du kan välja på att klona skärmarna eller ha det som du har nu har du det som du har nu så drar du bara över mediaspelaren i tvn ockh kollar film där .
×
×
  • Skapa nytt...