Gå till innehåll

mazuho

Medlem
  • Innehållsantal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

mazuho's Achievements

(1/8)

  1. Fungerar klockrent. Mängder med tack!
  2. Yo! Jag försöker skapa en mapp i mina dokument som ska synka med specifierat material på en server varje gång jag loggar in eller ut. Briefcase-modellen fungerar jättedåligt så den skippar jag, och "offline files"funktionen låter mig inte specificera var jag vill att filerna och mapparna ska landa. Problemet är också att den sist nämnda funktionen inte bevarar mappstrukturen och gör det till ett helvete att hålla koll på allt. Jag kanske ska leta efter ett tredjepartsprogram? Någon som har något att säga i den här saken? Tacksam för any input at all! Peace, Mazuho
  3. Hej igen! Det verkar som att allt fungerar förutom nyckeln. Alla inställningar stämmer, men nyckeln måste matas in igen. Ska testa lite senare att spara om MSPn med en nyinmatad nyckel.
  4. Hej! Jag har läst guiden på hur man anpassar Office 2007 och har en skapad MSP som ligger i Updates-mappen, men när jag sätter igång setup-filen (ingen specificerad genväg) så promptar installationen ändå efter nyckel trots att nyckeln är inmatad i MSPn. Eftersom jag inte själv gjort MSPn så vet jag inte riktigt vad det kan bero på, men verktyget hade väl varnat om inte nyckeln varit korrekt inmatad innan mspn sparades? Poängen är att varje användare ska gå in på mappen på servern och köra setupfilen och sen ha installationen på datorn utan att göra så mycket mer än så. Tacksam för vilken input som helst!
×
×
  • Skapa nytt...