nodo

Medlem
 • Innehållsantal

  79
 • Gick med

 • Besökte senast

Om nodo

 • Rank

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Man
 1. Men det måste ju finnas en lista på alla dessa ikoner. En trappa med en gul stjärna på hittar man väl inte en sån självklar förklaring på uppe iskallen.
 2. Jag har alltid använt VideoStudio Pro. Just nu så är det Corel som gör detta program och heter då Corel VideoStudio Pro och dom är uppe i X4. Det senaste värstingsformatet som går att konvertera till om man har sån videokamera är 1080p 50. det finns även alternativ för Ipad som skall ha en egen profil, om man nu inte använder olika filmappar som tar vad som helst. Väldigt användarvänlig layout, och funktioner.
 3. Det verkar vara helt omöjligt att få reda på ikonernas betydelse i w7. Finns det nåt register nånstans med bild och betydelse. Vissa ikoner ändrar ju utseende också men man fattar inte varför.. Som exempel; Ta nätverksikonen längst ner till höger, den som ser ut som en trappa. Plötsligt så har den en liten gul stjärna på sig och man undrar varför... osv osv.
 4. D-Link Xtreme N Gigabit Router DIR-655 Har prövat annan kabel. När jag kopplar in kabeln på den andra datorn så har jag ca95mb in och 67mb ut !!! Så jag utgår i från att nätverkskortet på första datorn inte är rätt inställt på nått sätt. Hur kan man defaulta det?
 5. Jag har windows 7 med internet via fiber 100/100 och en router. Trådlöst från routern så får jag en hastighet på upp till ca50 mb ut/in Kopplar jag in kabel direkt från väggen till datorn så kommer jag upp mot 90mb. Men kopplar jag en kabel ut från router till datorn så ligger det på max 5 mb. Är det nån som vet var den begränsningen sitter. Jag vill inte ha trådlöst till den ena datorn (2st) eftersom den är parkerad vid routern. Det har gått bra förut. Har windows 7 på båda.
 6. Nej jag har eget nätverk.
 7. Hej! I Windows 7 så finns det en liten icon i högra hörnet som ser ut som en liten grå trappa. Ja har hela tiden en gul liten stjärna ovanpå. Uppkopplingen till internet fungerar med ca 50MB "ut/in" trådlöst osv. Och inga andra problem, har uppkopplingarna trådlöst via en router. Har ingen gul stjärna på den andra datorn.
 8. Problemet Löst. Tack så Mycket! Första delen av Method 2 fungerade inte eftersom ingen installation av windows hittades och jag fick fortsätta till punkt 7b för att ta bort BCD och sen bygga om. Problematiskt först eftersom jag skrev ut sidan hur man skulle göra och utskriften såg inte ut som på skärmen. 3st kommandon under punkt 7b såg ut som 4st på papper. Kommando 1 såg alltså ut som 2st och accepterades inte eftersom man skulle slå enter efter varje kommando. Skit alltså. Jag han därför med en återställningspunkt som gjorde att jag fick installera om Firefox, men det gick bra, inga i
 9. Hej! Har nu plötsligt detta problem, beskrivning enl nedan. (Win 7) Windows failed to start. A recent hardware or software change might be the cause. To fix the problem: 1. Insert your Windows installation disc and restart your computer. 2. Choose your language settings, and then click "Next." 3. Click "Repair your computer." If you do not have the this disc, contact your system administrator or computer manufacturer for assistance. File:\Boot\BCD Status: Ox000000F Info: An error occurred while attempting to read the boot configuration. Har kört repair alternativet från skivan
 10. nodo

  Windows Media Player

  Det verkar finnas nån väldigt irriterande funktion i WMP som trycker ljudet upp och ner. När det är för starkt så trycks det ner och vise versa. Man hör detta väldigt tydligt, ofta känns det som om det släpar efter och blir därför väldigt irriterande. Vet flera som bytt spelare pga detta. Hur tar man bort detta, eller några råd på en spelar som har inbyggd equlaizer, enda anledningen till att jag använder WMP.
 11. har inte uppdaterat sin status ännu

 12. I utforskaren söker jag en fil som jag säkert vet att den finns men får inte upp den vid sökning. Varför? Om jag däremot söker via startknappen och sen i sökfältet där så gårt det bra. Någon som vet?
 13. Kan vara så, och det är inga små filer dom ligger på runt 300kb och bara stjäl utrymme.
 14. Jag har Windows 7 och det har börjat dyka upp dessa "A.index" och "index" filer i olika mappar. Exempelvis i en mapp med musikvideos. Och VARJE video har fått 2 olika indexfiler relaterad till sig. Har detta något med Mediaplayern att göra. Tänk att man aldrig kan bli av med denna mediaplayer... Och dom är inte dolda som default utan man måste dras med dom eller sitta och dölja en och en. En annan irriterande detalj är när man associerar alla olika mediafiler till en spelare så ändras vissa av filerna tillbaka till denna eländiga Windows Mediaplayer av sig själv, aaaaaarhhhhhhhgggg.