Gå till innehåll

tomash

Medlem
  • Innehållsantal

    77
  • Gick med

  • Besökte senast

  • Dagar vunna

    1

Senaste besökare till profilen

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

tomash's Achievements

  1. Jodå, jag hade redan försökt med extended men då fick jag följande meddelande : Suck!
  2. Om jag går in på resize/move partition så kan jag inte ändra på storleken. Jag använde samma funktion när jag minskade C:-partitionen och då gick det at ändra storleken.
  3. Tyvärr så fattar jag inte hur det ska gå att utöka återställningspartitionen, manual eller inte. Jag får väl skylla på att jag är 80 🙂. Vad jag fattar så måste det oallokerade området ligga intill återställningspartitionen för att det ska fungera, se bild efter det att jag skapat ett oallokerat utrymme.
  4. Nja, jag tror inte att det fungerar. Det var inga problem med att minska partitionen men för att öka återställningspartitionen verkar det som att det måste finnas oallokerat utrymme intill den, enligt manualen ska det finnas contigious area, om jag har förstått det hela.
  5. Jag kopplar nog inte riktigt. Kan man minska c:-partitionen med t.ex 1 GB ock sedan öka återställningspartitionen med 1GB och allt är sedan frid och fröjd?
  6. Tyvärr så har jag inget oallokerat utrymme på disken, se bild. Dock så har jag gott om utrymme på C:-partitionen så den kan man väl minska men måste inte det frigjorda utrymmet hamna intill återställningspartitionen när man utökar den?
  7. Jag har en längre tid försökt installera denna uppdatering men jag får hela tiden fel. Efter lite googlande har jag fått fram att partitionen WINRE är för liten och har också sett instruktioner för att utöka denna men det verkar allför invecklat för en amatör som jag. Jag har också sett att Microsoft kommer med en lösning men det verkar dröja. Det verkar lite obehagligt eftersom det tydligen är en säkerhetsuppdatering. Är det någon som vet läget?
  8. Hittade det på reddit! Av någon anledning har dom gömt funktionen under Spara och dela.
  9. Nej Cecilia, inget av detta hjälpte 🙁.
  10. Tidigare när man tryckte på de tre punkterna längst uppe till höger så fick man ett val att casta, det verkar ha försvunnit nu. Att starta castning inifrån en film fungerar men alla strömningstjänster verkar inte ha den funktionen Vad kan ha hänt?
  11. Nu fungerar det. Jag uppdaterade Chrome. Det gick på en halv sekund så det måste ha varit en väldigt liten uppdatering🙂
  12. Nu har jag upptäckt att det går att ladda ner filer om jag kör Edge i stället. Tydligen ligger problemet i Chrome.
  13. Kanske ska tillägga att jag kör Chrome och att den är inställd på Hämtade filer.
  14. Till min stora förvåning så upptäckte jag det. Troligen skedde det efter jag gjort en total ominstallation av datorn. Jag har försökt ladda ner från flera sajter men nada. Är det någon speciell inställning man måste göra efter en ominstallation? Det är inget problem med internet, jag kan surfa som vanligt. Jag kör med Abelsoft Easyfirewall så jag tänkte att den kanske stoppade nedladdningar men det hjälpte inte att stänga av den.
  15. Jo, det är det🙂, jag använde min sambos identitet medan jag försökte få igång datorn efter låsningen. I fortsättningen kommer jag att köra som tomash.
×
×
  • Skapa nytt...