Gå till innehåll

taz

Medlem
  • Innehållsantal

    31
  • Gick med

  • Besökte senast

taz's Achievements

(2/8)

  1. Tack boyz. Ska lägga beställning fast inwarehouse hade för 131:- :P
  2. MS VISTA har börjat med detta för att suga ut mer pengar av stackare som gillar att hemma pula... ska visst bara funka ett antal gånger att "uppgradera" innan man får köpa NY licens, läste nånstans om det förr, har vi tur har de ändrat den regeln...
  3. NOD32 är de bästa "jag" har testat so faar, ganska överkomlmigt pris med, funkar perfekt på XP, VISTA hos mig. Smart Security ver. har ja inte ens provat . men den verkar bra.
  4. En lite billigare variant skulle inte skada än 2 graffe kort... Kollade bakom TVn igen.. Tusan PC-IN var VGA ! inte DVI som jag "minndes" , har dock 2st HDMI bak, men vet inte om dessa skulle funka lika bra som PC-IN (VGA) porten för PC brukande. I annat fall så passar Dusitn lådan bra. som bara har VGA. om inte man ska leta efter annan lösning för att inkludera HDMIn
  5. Ja... något måste jag ha, inte bra att rycka in å ut kablarna bak på datorn för byte. har juckat sönder lödningar på TVn & Graffekort på så vis förr... DVI har funnits så länge så inte kommer det nog något sånt nu, om de int finns ute. inge svårt att göra det, bara brist på intresse antar jag. Undrar bara om jag har nytta av HDTV via PC - TVn, kollar mest på .AVI .
  6. OKI tackar, testar detta program då..
  7. Aha. Om jag fattat rätt ang. Acronis True Image 11 : Så vid Cloning så Måste jag ha en helt TOM HD redo (Måste den vara lika stor oxå tro?) ? Samt vid Backup så kan ja lägga den på samma Hårddisk men annan partition som med gammla Ghost 8 ? - Vid backup kan man ta en fullständig backup av c: för att ersätta "orginalet" en vacker dag, eller bara valda delar av c: ?
  8. Dustin länken stämmer på vad ja tänkte på. Men vad tappar jag om jag har VGA imellan ist. för DVI hela vägen? ska ha en TV med DVI samt en äldre monitor som har VGA... Skulle vara bäst om man hittade en sån låda med DVI uttag då, så kan man ha VGA omvandlare där den behövs & behålla DVI kvaliteten (vilken det nu än är)..
  9. OK.. fint. Med Acronis True Image 11, kan man lägga Filen på en disk, sen flytta på den till annan disk & det ska gå lika bra att återskapa från den sen. fast den är flyttad dvs. ?. PS: vad är det för skillnad på att Clona en disk/ partition eller av att göra en Backup av den ?
  10. OK. Tack.. Hittad en som passade & Funkade längst in i ett skåp fullt me delar /skräp. Monitor funkar nu... ;D
  11. Hej Söker ett program som är lika bra som Norton Ghost 8 , som en kräver Floppy då. Vill bara ta en Spegling som komprimeras, av C: sedan Stuva undan den i annan Hårddisk som Backup av orginal installation av Operativet, tex. Ghost 8 var suveränt till detta. Där man bara Bootade upp med Floppy och i "DOS" läge pekade på sin Ghost fil , så kördes den rakt in i C: och lade om allt, även om C: hade ändrats i storlek m.m. vad finns för moderna program som gör detta ? utan att bli tillfrågad varje boot om man ska göra en ny "säkerhets backup". /Tack på förhand. Ämnet redigerat av stenis, har förtydligat ämnet/rubriken Ämnet flyttat av stenis
  12. Ska inte ha kylare mot någon form av CPU/ GPU utan kylpasta. Tyvätt så är ofta den tub man får med , eller orginal pastan dålig. ArticSilver har bra pasta tex. Glöm inte att rengöra ex CPU Kylaren med kemiskt ren bensin innan, för att få bort fetter... (endast med en dränkt topps )
  13. Inga ideer alls på denna fråga? trodde någon sett /gjort detta förr. :'( :'( :'(
  14. Najs, detta program gjorde det VISTA vägrade ! tackar för hjälpen... ;D
  15. ok. Bara å testa, kul att lära sig små knep som ger lite resultat. :D
×
×
  • Skapa nytt...