Gå till innehåll

patricki

Medlem
  • Innehållsantal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

patricki's Achievements

(1/8)

  1. tack för hjälpen Det får vara så... Jag gör en ny mail adress istället.... mailto eller utskick.... /Patrick
  2. men som jag sa tidigare... När mailet kommer fram till en mottagare så ser man inte det andra! BRA! men om man tittar vidare på mailer längst upp till vänster.... (hos en annan mottagare än sig själv...) så ser man; Från: (från den som har skrivet det) Till: (från den som har skrivet det, det borde stå mottagaren!) Kopia: Ämne: Vad gör jag för fel
  3. det verkar inte fungera! Jag hemlig kopia till dist. listan När mailer kommer fram och jag öppnar det på en annans mail så längs upp till vänster står det Från: Till: Kopia: Ämne: Från - det står min mail adress Till - det står mitt namn.... men så skall det inte vara... det borde stå den personen jag har skickat till... någon som vet??!?!
  4. Outlook, Hur går man tillväga när man vill skicka till flera samma mail... Men de andra skall inte se vem jag skickar till.... Hemlig kopia har jag provat, men när mailet kommer fram så står det från..... (rätt namn) Till..... (avsändaren) men det borde stå den man skickar till...... Vad ska jag göra??????
×
×
  • Skapa nytt...