Gå till innehåll

Leah

Medlem
  • Innehållsantal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Leah

  1. Jag har en Philips HDTV, när jag kopplar upp den via HDMI från mitt ATI Radeon 3850 tala tv'n om att den klarar 60 Hz / 1080p. Vill jag gå över tv's maxvärden måste jag göra "ovverride" på inställningrna för grafikkortet. Kan det vara det som begränsar dina inställningar. Var försiktig för om du använder högre Hz-tal än tv'n klarar av kan du skada den.
  2. Tack för ditt svar. Att skapa mappar och visa filerna i mapparna är inget problem. Det som är svårt är att flytta sig mellan mapparna.
  3. Jag kanske inte har förstått hur jag ska hantera filer i Vista men funderar på att gå tillbaka till XP igen. Kan någon förklara hur man ska hålla ordning på både nya och gamla filer. Vista verkar byggt för att lägga alla filer i samma mapp och sökning ska ske med hjälp av taggar. Det kan väl fungera med nya filer om man är disiplinerad och taggar filerna. Men hur ska jag hantera alla "gamla" "otaggade" filer av olika slag. Bläddra i mappstrukturer verkar mycket krångligt, ibland nästan omöjligt. Ikonen för att gå upp ett steg i mapparna som fanns i XP är nu försvunnen. Det finns en "föregående" ikon men om du var på en annan disk i steget innan hamnar du inte där du vill, dvs upp en nivå. Jag är van att ta en kopia på en fil eller mapp, ändra i kopian och sedan radera den ena eller den andra beroende på resultatet. Hur hanterar man det här i Vista, det går men är krångligt, i XP är det här arbetssätet enkelt. Har jag missuppfattat hur filhanterigen ska gå till i Vista eller är jag för gammalmodig i mitt sätt att hantera filer. Tacksam för svar
×
×
  • Skapa nytt...