Gå till innehåll

FOFI

Medlem
  • Innehållsantal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av FOFI

  1. Har laddat ner dem nu men det händer ändå inget när jag pluggar in kameran ???
  2. I Enhetshanteraren finns det en IEEE 1394 enhet, utan att kameran är ansluten. Windows meddelar mig när jag pluggar in en ny hårdvara som mp3 spelare odyl men inte videokameran. Och jag kan inte hitta videokameran på datorn heller. När kameran är ansluter finns det enheten Skannrar och Kameror i Kontrollpanelen men digitalkameran finns inte där. Inte heller om jag trycker på "uppdatera" eller "lägg till enhet" kan datorn hitta kameran. Saknar jag en drivrutin?
  3. haha jaa.. tack har en firewire (stavning?) sladd som jag kopplar ihop datorn och kameran med, har även kameran på uppspelningsläge. Till xp behövde jag inte ladda hem något program för att det skulle fungera, har även använt kameran på andra datorer, då xp, och det har fungerat. Var nere på affären där jag köpte datorn och de sa att problemet troligtvis var att vista inte känner till kameramedellen och att det förmodligen fanns något program som man kunde ladda hem.
  4. Har just köpt en ny dator med vista, har även en videokamera i modell JVC GR-D340E. Datorn känner inte av videokameran när jag kopplar ihop den med datorn. Filmerna går att importera till Windows xp men inte till vista. Är det någon som vet vad jag kan göra? Finns det någor program eller dyl. som jag kan ladda hem för att det ska fungera? Ämnet redigerat av stenis, har förtydligat ämnet/rubriken Ämnet flyttat av stenis
×
×
  • Skapa nytt...