Gå till innehåll

Meglio

Medlem
  • Innehållsantal

    17
  • Gick med

  • Besökte senast

Meglio's Achievements

(1/8)

  1. Ja. Vi tog bort den extra hårddisken också
  2. Et voila! Det funkade. Nu funkar det igen. Massa, massa tack för tips och idéer och hjälp.
  3. Ingen förändring. Ska formatera om i helgen och fixa nytt ljudkort. Funkar inte det får jag nog slå sönder datorn och elda upp den ;D
  4. Eller nej förresten, jag tar tillbaka det :-
  5. Klar förbättring Mplayer funkar felfritt vad jag kan se, ljudet i vlc hackar fortfarande men inte som förut.
  6. 140 GB allt som allt. Systempartitionen är 30GB varav 16.5 är ledigt utrymme. Sen finns en tom hårddisk på 120 också. Angående defragmenteringen vet jag inte...Ska testa göra sån
  7. Inget alls funkar. Gjorde en systemåterställning till innan det började krångla men det vill inte heller hjälpa. Kan det vara nåt med nån hårddisksladd? Att det blir fel i överföringen eller så...det mesta funkar förvisso hyfsat i mplayer (förutom vissa avi filer som inte blir någon bild på :-) men det kanske kan vara nåt sånt ändå? Eller skulle allt jävlas då?
  8. Antar att Windows gör det. Fast jag har faktiskt ingen aning. Hur vet man det? Är det inställt så att windows ska ta hand om det? För jag omformaterade datorn för några veckor sedan...eller en kompis gjorde det åt mig snarare. Vet inte om han kanske isåfall ändrade nån sån inställning... Kan man se det på något sätt? Någon frågade om eventuella program som installerats efteråt...När jag installerade DC så ändrade jag någon inställning där så att en av hårddiskarna var "tillgänglig" eller vad man nu säger.. Valde "run in background". När jag körde Cleaner så nämnde den något om delad/-e fil/-er och att det kan ligga kvar efter avinstallation. Kan det vara något relevant?
  9. Nej. Jag gjorde filstädning på "windows" och "program" och felsökning under "registret". Var det något jag missade kanske?
  10. Ingen aning faktiskt. iTunes har börjat strula också nu XD Jag ger upp...
  11. Har förresten börjat få små pop-ups som säger att "värdet för det virtuella minnet är lågt". Kan det ha något med saken att göra?
  12. Installerade DC++ för ett tag sen men det började innan det. Trodde dock att det var filen som var knas då så jag la inte så stor vikt vid det. Vet inte om DC har så stor betydelse i det här fallet men jag tänkte i dom banorna också och avinstallerade det. Ska testa ditt förslag Venoms. Tack. Måste dock fråga om det kan vara drivrutiner när allt annat ljud funkar, iTunes etc?
  13. Lyckades inte installera 0.9 fast jag testade den andra versionen du nämde. Problemet kvarstår dock. Allt annat ljud funkar som det ska, det är bara filmer i VLC som inte vill funka längre. Hur vet jag om det är en wmap?
  14. Hittar inget "problemrapporter och lösningar" :-[ Har sänkt ljudkortets accelerationsinställningar, tydligen "installerat en uppdaterad drivrutin". whatever that means ;D...ändrat ljudutmatningsmodul samt provat den lilla rutan som säger "använd S/PDIF om tillgängligt". No luck. Några andra idéer? :-[
×
×
  • Skapa nytt...