Gå till innehåll

Loran

Medlem
  • Innehållsantal

    53
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Loran

  1. Tack för tipset. Nu känner jag mig nöjd!
  2. Jag tycker att lösningen är klar nu. Jag drog genvägen direkt till "tillbehör" och då ser det ju ut precis som vanligt igen. Tack e-son för tipset. Hur var det med kommandotolken, ska inte den oxå återfinnas bland "tillbehör" Om så, var hittar jag den?
  3. Det gick ju bra allt det där utom det lilla sista, "assessoires" hittar jag inte. Hur gör jag då?
  4. Tyvärr ger inte ett högerklick på "explorer exe"möjlighet att klicka på "add to quick launch" det som kommer är Öppna - kör som administratör ta bort - byt namn - egenskaper osv.
  5. Jo det fungerar ju och jag kommer till samma plats som om jag använt utforskaren, men grundfrågan är fortfarande inte löst. Tar man fram från startknappen - program - tillbehör, så borde utforskaren finnas där med namn och en ikon. Hur återställer man det??
  6. Jag kan inte se att det löser problemet, det finns ingen utforskarikon som kommer upp med ett högerklick på startknappen.
  7. Helt plötsligt är "utforskaren" i snabbstartfältet borta. Går jag in på tillbehör finns den inte där, ej heller kommandotolken. Hur hittar jag igen den? Det hjälper inte med högerklick i aktivitesfältet. Hur får jag tillbaka ikonen?
  8. Ja jag hittade outlook.exe, men kompatibilitetsrutan var inte förbockad. Men....... kan man sammanfatta problematiken med att säga att problemet löser man genom att : 1. spara .pst-filerna på lämpligt sätt (Usb-minne som exempel) 2. byta profil i kontrollpanelen 3. importera tillbaka filerna till den nya profilen Finns det mer att tillägga??
  9. Det är ju ingen exefil utan en pst.fil. Om jag kollar på egenskaper så finns det ju ingen kompatibiltetsruta, attributen är ju skrivskydd-dold-arkiv. Kan du förklara närmare!
  10. Svaret är NEJ Under office står windows media därefter 9.0 och 11.0 Synd att man inte kan kopiera en bild o klistra in så jag kunde visa bilden
  11. Följer jag denna tråd ock kommer till Microsoft, så finns inte outlook där hur konstigt det nu kan låta!! Annars verkar ju förslaget bra. Men då måste jag hitta igen outlook först. Kom med förslag på hur!!
  12. Jag har Windows XP! Det kommer upp en ruta som säger "Outlookfönstret kan ej öppnas". Jag läste inlägget om samma fel på Outlook 2003, om att byta profil via kontrollpanelen. Om man nu gör det, hur påverkar det möjligheten att läsa sin egen e-post?
  13. När jag försöker öppna Outlook 2007 får jag svar att outllokfönstret kan ej öppnas! Jag har försökt att åtgärda felet genom att försöka installera om Outlook utan resultat. Jag har oxå kört diagnostikprogrammet utan att något fel redovisats. Vad kan man göra??
  14. Tack för svaret. Det verkar funka. Jag hade inte IE8 där hjälpen fanns, kör mest "eldräven". Tack i alla fall!
  15. Hej! Kan någon tala om hur man blir av med " Microsoft Feeds Synchronization har stött på ett problem och måste avslutas". Problemet är att det finns inga "feeds" att ta bort, går jag in på kontoinställningar och kollar på "feeds" är det tomt även där. Mkt irriterande att detta kommer upp med jämna mellanrum. Hur blir jag av med "eländet"?
  16. Jaha, då har det klarnat. supporten beklagar att modemet varit felinställt på PPPoE vilket det inte ska vara. Fel manual var utskickad. Efter det gick allt mycket lättare. Nu är det fart på grejerna igen. Jag tackar alla som bidragit med kloka tips. Mycket värdefullt!! ;D ;D
  17. Tack för manualen. Tyvärr finns inte den senaste revisionen med. Jag har D1 och de reviderade exemplaren går till C. Men, jag får väl kolla med supporten oi morgon. Just nu verkar det "kört"
  18. Tack för all hjälp även om jag inte har lyckats med uppgiften. Jag får kolla med supporten om dom kan ge svar på detta med PPPoE om nu lösningen finns där. Jag har visserligen försökt att ansluta på det sättet via en PPPoE anslutning men jag får ingen anslutning på det sättet, det går bara att få det genom det lokala nätverket. :'(
  19. Min operatör är tele2. Jag har kollat på modemet som är ett speed touch. När det installerades anslöts det medPPPoE. mitt internetkonto är eu123456@tele2adsl. Det är en dynamisk anslutning till ett lokalt nätverk Betr. DNS servern är det 192.168.0.1 som gäller. Vad säger detta er experter för att gå vidare??
  20. Ofta räcker det med att bara starta om router SAMT modem.... Du ska komma åt routern och se vad som händer.... via en webläsare. Jag har stängt av såväl modem som rauter. Jag har även använt resetknappen på rautern för att komma tillbaka till fabriksinställningarna. Är det gångbart att enbart koppla modem till rauter utan att koppla in datorn under en stund (30 min) och därefter pröva via webläsaren och reeboota rautern??
  21. Ja det här var verkligen knepigt. Jag tycker att jag har gjort allt enligt alla instruktioner. Jag har kollat på nätverksanslutningarna. Jag är ansluten till ett lokalt nätverk. Det är ikryssat att jag erhåller IP-adressen automatiskt så även till DNS-servern. Jag har även försökt att installera rautern via webläsarens http:/192.168.0.1. Det mesta den vägen kommer automatiskt. Det är då vid konfigureringen som det likväl kommer upp att en nätverkskabel inte är ansluten. En fundering som jag skulle vilja ha svar på. Kan man om man har en dynamisk uppkoppling, ändra till PPPOE (Bridge Mode) och få anslutningen den vägen?? Vad kan expertisen råda mig till nu??
  22. Tack för förslag till åtgärder. Har skapat de anslutningar du föreslår. Har sen gått in på NÄTVERKSANSLUTNINGAR - STATUS - SUPPORT - Där finns då Adresstyp för IP-adress - nätmask - Standard gateway - under detta finns rutan REPARERA. Jag klickade på reparera och fick klartecken. men som du skrev, "gå in o ändra " var går jag då in och hittar det?
  23. Har en ny rauter, D-link 615. Medföljande skiva ska på enkelt sätt konfigurera rautern, men när skivan körs kommer det upp att en internetkabel inte är ansluten. På skärmen kommer det upp "systemet har upptäckt en IP-adresskonflikt. Modemet är en Thompson, helt o.k. anslutningen är dynamisk, adsl. Hur åtgärdas problemet?? :'(
  24. Numinsann händer det saker. Jag gick in och högerklickade på den nerladdade filen och klickade lite längre ner på "kör som administratör". Andra gången lyckades det, och nu håller den på att ladda ner SP 1, vilket ska ta närmare 1 timme. Vi får se hur det lyckas? Just detta att jag måste "köra som administratör" har jag inte råkat ut för tidigare! Kanske någon har en bra förklaring?
×
×
  • Skapa nytt...