Gå till innehåll

Pusher

Medlem
  • Innehållsantal

    96
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Pusher

  1. Till dom aktiviteterna som du nämnde så räcker 2 gig gott och väl. Ser absolut ingen mening att ha mer.
  2. CCleaner kanske? Finns ju en flik som kollar vilka progs du har i autostart.
  3. Testa Slimdrivers istället.
  4. Pusher

    SlimDrivers

    Har testat programmet och det verkar rätt smidigt.
  5. Förvisso men vi som kan lite om burkar gillar inte när ett prog tar över mer än nödvändigt.
  6. Tack. Det hjälpte. Nja, CCleaner ligger nog lite bättre till efter denna erfarenhet...
  7. Det här gillar jag inte. Avinstallerade programmet och nu så kan jag inte döpa om mina diskar. Alla heter Lokal disk och detta gjorde Winmate själv. Vidare så i varje disk så finns en mapp som heter Autorun.inf. Denna går inte att ta bort oavsett om winmate är avinstallerat eller ej. Hur att lösa?
  8. Tack för den dear! Nu har jag testat programmet och det ser väl rätt ok ut. Finns ganska mycket att pilla till skillnad mot CCleaner men sen är det frågan om det alltid är bra... Kan någon mer kunnig göra ett test mellan CC och Winmate. Vore kul att se resultatet!
  9. Dra över den bara till vänstersidan
  10. Man kan ju flytta favvos som man vill? Ha den på vänster, höger eller som i chrome (uppe i mitten) ? För övrigt har jag märkt att 9:an laddar youtube-sidor oerhört fort!
  11. Min röst går till Chrome. En väldigt kompetent läsare!
  12. Finns det nån möjlighet att få in Canary i denna tråd? Kör den nu och den rockar rätt bra
  13. Han redigerade sitt inlägg efter jag hade gjort mitt Men om du har 4gig så kör på 64bit som sagt.
  14. Du missade hur mycket ram du har installerat! Har du under 4 gig så ser jag ingen direkt anledning att köra 64bit OS.
  15. Tror inte han kan köpa nytt media och ärligt så känns det onödigt då det är själva nyckeln som spelar roll! Bara att kopiera en kompis skiva eller dra hem från nätet!
  16. Då ska det inte vara nått problem att rippa en polares skiva. Förmodligen finns det att ladda hem från nätet också.
  17. Ett annat tips är kanske att byta till Windows 7?
  18. http://shop.onoff.com/Produkter/Datorer__Kringutrustning/Datorer/Barbara_datorer/15-16_tum/Acer_5741/prd23375796.aspx http://shop.onoff.com/Produkter/Datorer__Kringutrustning/Datorer/Barbara_datorer/14-15_tum/Samsung_X420-JA04SE/prd21466530.aspx http://www.elgiganten.se/product/datorer-tillbehor/barbar-dator/MSICX620019NE/msi-cx620-019-laptop där fick du några länkar. fanns en hel uppsjö med laptops.
  19. Om du vill ha bra ljud så skulle jag rekommendera nästan vilken billig laptop som helst och köpa till extra högtalare. Sen undrar jag om du har storlekskrav på skärmen. 15 tum el större? Ska den ha inbyggd kamera? Bluetooth? Fyll gärna på så är det lättare att ta fram en som passar dina krav!
×
×
  • Skapa nytt...