Gå till innehåll

dale

Medlem
  • Innehållsantal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

dale's Achievements

(1/8)

  1. Jag har samma modem som dej. Jag köpte ett nytt i våras, som fungerade bra några månader sedan började det tappa anslutning när jag varit uppkopplad ett tag. Tillslut kopplades det ned sig efter några minuter. Telia kollade min anslutning och dom hade kontakt med min anslutning. Alla lamporna lyste och allt såg rätt ut. Men tillslut fick jag ett nytt modem (begagnat) som det var samma problem med. Jag fick åter ett nytt modem. Därefter har jag inte haft några problem. Det verkade som att felet uppstog när modemet blev varmt. Läste om fler som hade haft samma problem när modemet blev varmt.
  2. Jag har uppgraderat mitt bredband till 1,5-2 Mbit/s. Nu har jag kört brerdbandskollen och då kommer det upp till 0,27 när det skickar och 1,96 när det taremot. Har chatat med Telia och dom säger att dom ser att jag har 0,7 och 2,03. Det kunde vara något i min dator som begränsade när den skickade. Vad kan det vara? Jag har ZyXel Prestige 660H modem. och kör med XP. (Jag har även hämtat hem och uppgraderat modemet så det kan skicka med hastighet 1,5).
  3. Jag har en Dell Dimension 4600. (stationär). Efter ett strömavbrott eller om jag dragit ur väggkontakten, så händer det ingenting med datorn när jag försöker starta upp den. Den måste stå ett tag efter det jag satt i väggkontakten. Kan det vara batteriet som håller på att ta slut?
  4. Jag har en stationär dator med Winows XP. När jag ställa den i vänteläge stänger den av sig. Det har fungerat tidigare. Jag har 25,3 GB ledigt minne kvar. Ämnet redigerat av Mickilina, har förtydligat ämnet/rubriken
×
×
  • Skapa nytt...