Gå till innehåll

Bobbyhustla

Medlem
  • Innehållsantal

    8
  • Gick med

  • Besökte senast

Bobbyhustla's Achievements

(1/8)

  1. Jo, jag knappade först in serienumret där för att hitta passande drivrutiner men där fanns endast till grafik, nätverk och audio. Det var därefter jag ringde support för att se hur jag skulle få till chipset också och då bad dem mig söka efter "d1627" för att få fram dem drivrutinerna till moderkortet. Ska prova det du nämnde också! Tackar för svaren!
  2. Det är en Fujitsu Siemens Scaleo 600. Enligt support så ska det vara ett intel d1627 moderkort.
  3. Nu har jag lagt ner alldeles för mycket av min tid att försöka fixa den där datorn. Det gäller "pci-indevice" enheten, det kvittar hur jag försöker, men den står kvar som ett gult uttropstecken i enhetshanteraren. Ringde till supporten o frågade om jag hade fått fel drivrutin eller något men det var den som skulle funka. Provade att avinstallera just den enheten o starta om men den dyker upp igen. Ser inga direkta alternativ till att få det funka... Jaja, det är ju inte hela världen men ändå så frustrerande att inte kunna ordna det! =)
  4. Har problem med en dator som jag skulle lägga in xp på åt en kompis. Han har blivit av med skivan till moderkortet så jag får gå in på tillverkarens hemsida för o hitta chipset-, nätverksdrivisar. Jag var noga med att kolla så att modelbeteckningen stämde överrens så jag fick hem rätt. Problemet är bara att när jag "installerat" chipset drivers så försvinner det inga sk gula uttropstecken i enhetshanteraren. Så vad kan jag ha gjort för fel? Har hänt likadant på en annan dator! =( Ämnet redigerat av stenis, har förtydligat ämnet/rubriken
  5. Ojsan... antar att jag inte läste så noga vad det var för tv han hade! My bad!
  6. Håller med vad dem andra har skrivit här, 17-19 grader är alldeles för lite om du inte har minusgrader i ditt rum. TAT och coretemp har jag använt, Tat visar mig ca 34 i idle medans coretemp ger mig 30-31 grader. (använder en E6700, samma kylare som dig!) Kommer lite över 40 grader vid max belastning, så jag tror inte att du har gjort något fel, du har bra temperaturer, eller snarare svalare än vad det brukar vara med sån kylare, och mycket svalare än med stockkylaren. Annars får du kolla runt lite mer o jämföra vad andra har för värme på sina, eller kolla runt på lite recensioner där brukar dem alltid mäta hur varm den blir i idle och load, så får du något att gå efter.
  7. Det du borde köpa istället är en dvi-hdmi kabel. Med den kan du få den upplösning du vill, eller en som är rätt för tv:ns upplösning. Du kan även spela spel på tv:n från datorn, med andra ord du kan ha den som din primära skärm också om du vill!
  8. Sätt först tv:n på pixelmapping läget, vad det nu heter på Pioneer apparater?! (om du inte redan gjort det) Det finns sedan en funktion i Nvidias kontrollpanel där man kan välja att dra ut eller ihop bilden horisontellt eller vertikalt. Jag behövde göra det på min Samsung m86 trots jag körde på "just scan" läget så låg inte bilden riktigt rätt o det fick jag fin justera i Nvidia kontrollpanel. Hoppas det hjälpte.
×
×
  • Skapa nytt...