Gå till innehåll

vidfamne

Medlem
  • Innehållsantal

    17
  • Gick med

  • Besökte senast

Ytterligare profilinformation

  • Från
    malmö

vidfamne's Achievements

(1/8)

  1. LÖST: BBB har uppdaterat servrarå stationer mm mm och peppar peppar så har det funkat sedan dess. Det mobila bredbandet får jag behålla året ut UTAN att behöva betala + några månader gratis bredband som plåster på såret fick jag. Fast det tagit lång tid så tycker jag att BBB har sköt det på ett bra sätt men EN kontakt person som hade hand om mig. tack BBB
  2. Nu har BBB erkänt att dom har problem med Vista och deras servrar,,, att dom inte kunnat säga det innan :- . Jag skulle få en viss ersättning när problemet är löst för den tid det har strulat eller så får jag byta levrantör, Men Jag är ju inte säker på om det slulle funka med någon annan heller så jag får väl vänta å se :-[ .
  3. LG n har återvänt från Anovo (som LG anlitar) dm har lag in ett nytt Lan-kort. MEN samma problem kvarstår . Är väl så att det är Vista i sig som strular med uppkplingen. Eller någon annan sm har något.
  4. Det som nu har hänt är att jag har pratat med LG-support Sverige tyckte att jag skulle skicka in datorn för koll. så får vi se vad som blir av det?? Glad påsk.
  5. OK men om jag har fått in KB929734 med andra uppdateringar för vista så hur får jag bort den eller den kan vara kvar? vad är just den till för?
  6. jag kör vista och hittar under uppdaterings historik att sp1 för xp KB929734 och KB946026 skall den vara där? Ämnet redigerat av stenis, har förtydligat ämnet/rubriken Ämnet flyttat av stenis
  7. Har nu rnsat LG n, installerat om vista uppdaterat LG-updte och windows-update OCH samma problem är kvar. vad betyder det här då?? att mina nätverkskort har rasat fast det står att den fungerar perfekt
  8. mmm det här med BBB. Jag har själv dom och jag har med haft 24lina och hade 6-7 på TP-test. Märkte dock att om jag inte körde messinger så fick jag 8-9 istället. Annars beror det ju med hur långt i från din station du bor. Jag själv bor 2,5km i från min och nu har jag 7-8 på en 8 lina från BBB. Tyvärr inte några pengar att käna på en nergradering.
  9. (Amar) mmm jag menar at sp kan vara en orsak. 1.blev instalerat via windows update den 28-1-08 2. var inget sådant strul innan (förra året och i början på 2008 så visst det kan ju vara det men behöver inte vara det eller så får jag göra en om installation. Lite drastiskt. (plun) http://www.ciao.se/LG_F1_2KKSV_Express_Dua...5_4_TFT__533132
  10. Jag och BBB supporten gick i genom det här med time out och hans råd var att kotakta en Vista support om inställningar i just vista. MEN vet du vad MSXML 4.0 sp2 kb936181,MSXML 4.0 sp2 kb941833 är för något,, tillhör det XP eller det tillhör Vista. Det är ju ett form av servic pack och det kan ju väl störa när jag startar upp datorn. vet du var man annars kan se alla program som går i gång när jag startar upp?
  11. ser att ett program uppdatering vid tiden när problemet kom MSXML 4.0 sp2 kb936181,MSXML 4.0 sp2 kb941833 tror att det är en XP uppdatering eller. Kan det vara den som stör?
  12. Så nu kom jag in,, suck. Gjorde som du beskrev : Begäran gjorde time out i kväll kom jag in på fölande sätt: Diagonisera och reparera-- så kommer det upp"det går inte att kommunisera med DNS,,," och reparera i gen/b] men det är inte alltid det går på det här sättet.
  13. ;D förstår inte riktigt vad du menar. försökte med BBB suporten ip adersser, ping kommandon mm mm och han såg inget.,,, vet inte om det är det du menar
  14. Hej, Jag kör bara med BBB trådlösa modem och jag har inte skrivigt in något själv utan blir tilldelad ip-adresser och dyligt av BBB. allt har fungerat bra till slutet av Januari-början till Februari.
  15. Jag kan inte konstantera att det är bara det trådlösa eftersom det inte går att koppla upp via nät-kabel.(det konstiga är att det går iblan och ibland inte. Rotern/modemet från BBB har stått på samma plats sedan Augusti då jag köpte LG F12KKSV och det har fungerat skit bra ända till slutet på Januari-början på Februari. (både med trådlöst å kabel) Jag har kört spy program och allt men det hjälper inte.
×
×
  • Skapa nytt...