Gå till innehåll

loui

Medlem
  • Innehållsantal

    29
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av loui

  1. loui

    Varm dator

    Tack för era olika svar, har idag köpt en kylplatta (notebook cooler) o luft på burk ) återkommer om inte dtta skulle hjälpa, trevlig helg:o)
  2. loui

    Varm dator

    Ok? Tack för hjälpen..
  3. loui

    Varm dator

    Jag kör diskrensning o CCleaner regelbundet, citat: "Det finns speciell luft på burk att använda, men använd detta med försiktighet så att ev kylpasta inte skadas." Detta kanske är bättre att jag får gjort hos något företag som håller på med reparationer,? ang så inte kylpasta (vad de nu är förnågot,?) inte skadas. Säg gärna till om de e någon mer info om datorn som behövs för att kunna besvara min fråga,, jag kan absolut inget om den tekniska infon som kanske behövs? Jättetack för ditt svar Manneman.
  4. loui

    Varm dator

    Hej, har en fujitsu siemens bärbar dator som är 2-3 år gammal, den blir jättevarm undertill o fläkten går i gång jätteofta, de räcker med att datorn har varit påslagen en haltimme så är datorn jättevarm, när fläktern sätts i gång så blir datorn superslö, är rätt kass på datorer kanske behövs info om min dator för att svara på frågan? Processor AMD Turion x2 Ultra dual-core mobile zm-82 2.20 GHz Minne (RAM) 32 bitars operativsystem Primär hårddisk 38 ledigt (92 GB totalt) Vet inte ens va allt detta betyder men hoppas att de ska räcka som info, kanske ere en korkad info? Tack på förhand. Loui.
  5. loui

    Google verktygsfält

    Jag antar att du menar Filstädningen som finns i CCleaner, de är väldigt mycket som är ibockat där även "Google toolbar firefox" är ibockat men det är kanske ok för en filstädng med tanke på knas igen kanske.?
  6. loui

    Google verktygsfält

    Tack snälla Cecilia
  7. loui

    Google verktygsfält

    Glömde fråga om jag ska ta bort den gammla profilen nu så jag slipper välja varje gång jag går in i firefox. ? Jag tror att de va CCleaner som ställde till det, kanske jag ska ta bort programmet eftersom jag inte vet va som ska vara ibockat!
  8. loui

    Google verktygsfält

    Yipieee... Nu e allt som de ska tom lösenorden e på plats. De va nära att jag gav upp för att jag kände mig för dum i huvudet för att fatta, himlar vilket tålamod du har,,TUSEN TUSEN TACK FÖR ALL HJÄLP och tack snälla Mats för din hjälp oxså,, TACK TACK TACK.
  9. loui

    Google verktygsfält

    Det finns en fil som heter Key3 men inte Key3.db ska jag ta den där det bara står Key3 ?
  10. loui

    Google verktygsfält

    Jag tryckte på symbolen då blev fönstret halverat,nu är fönstrets högerkant mitt på skärmen, åvanpå mina 2 profiler står det "Namn Senast ändrad och Typ" tror jag skulle förstå bättre om jag såg en bild på hur de ska se ut,letade på nätet ,,hittade ingen. Jag tycker att fönstret på skärmen är på den vänstra halvan av skärmen men längre till vänster så har jag massa mappar ovanpå Mappar står det "Musik Bilder Dokument bla." är det rätt tro?
  11. loui

    Google verktygsfält

    Jag förstår inte "Ändra så att fönstret med mappen bara tar upp den vänstra halvan av skärmen"
  12. loui

    Google verktygsfält

    HEj, jag har vista, hittade en del google,men inte i appdata bara i "Dator System C" tänkte kopiera det här men klarade inte det, är det någon speciellt namn på google jag ska ha tro?
  13. loui

    Google verktygsfält

    Hej ,är absolut urusel på data, hittar heller inte någon mapp som heter Firefox profil-mapp.
  14. loui

    Google verktygsfält

    Hej, i den nya profilen så gick de att installera google toolbar, jag kommer även i i min bank+ till atg nu, betyder de att de är den nya profilen jag ska ha, kan man föra över alla mina lösenord och alla mina bokmärken till den nya profilen från den gamla på ett enkelt sätt tro?
  15. loui

    Google verktygsfält

    De hjälpte men nu försvann alla mina lösenord och alla mina bokmärken, hur löser jag det tro? Det verkade som de hade med firefox att göra för jag kunde inte ens komma in till mitt bankkonto,på banksidan stod det att jag måste installera säkerhetsprogram och på atg (trav) så stod det att jag måste installera flash vilket jag redan hade på datorn, i IE så kom jag in på banken och travsidan utan problem.
  16. loui

    Google verktygsfält

    Tror du möjligen att det kan lösa sig om jag installerar om firefox. Min Engelska är för dålig för att jag ska förstå vad jag ska göra ang. länkarna du angav men jag är himla tacksam för din hjälp.
  17. loui

    Google verktygsfält

    Hej Mats, för det första ska jag säga att jag är urusel på data. Mig veterligen så har jag inte gjort annat än använt CCleaner,har använt mig av dem föribockade inställningar av CCleaner, vet inte ens va appdata är eller betyder (
  18. loui

    Google verktygsfält

    Finns de någon annan som har eller har haft samma problem med detta,, behöver HJÄÄÄLLPPP!!!
  19. loui

    Google verktygsfält

    Ja, har provat det. Det är konstigt att de försvann med tanke på att jag har kört CCleaner tidigare utan att de har försvunnit,har suttit i ett par dagar nu för att lösa detta,,utan resultat. I "visa-fliken" uppe till vänster så har jag: Meny,Navigering,Bokmärks och Google verktygsfältet ibockat.
  20. loui

    Google verktygsfält

    Hej, Jag kör med firefox och har sedan länge haft google toolbar men nu har mina iconer där försvunnit, då jag går in på "Alternativ för google verktygsfält" och ska trycka på "spara" så händer ingenting,, "spara-knappen" funkar ej. googles verktygsfält försvann efter jag hade använt "CCleaner". och när jag går till "visa" uppe till vänster och därefter på "anpassa verktygsfält" och lägger på nytt upp iconer så försvinner dem efter jag har stängt ner webben och sedan öppnar igen. Finns här någon som kanske kan hjälpa mig me detta.?
  21. Tack Mats, Jag har nu laddat ner gratisversionen, ska som du säger försöka bekanta mig med prog. jag e riktigt usel på data så jag får se om jag fattar något ang. vilka inst. jag ska ha, brukar inte fatta datatermer ( ps. tycker du att jag ska ta bort defender om jag ändå inte använder det,? eller kan de vara bra att ha?
  22. Tack för hjälpen, har fått för mig att programmet tillsammans med Norton Internet Security gör min dator instabil, kanske e re fel kanske ere något annat som knasar.
  23. Hej, behöver jag " Windows Defender" om jag har tex."Norton Internet Security",? eller gör det att datorn blir segare, instabil? Från en novis.
×
×
  • Skapa nytt...