Gå till innehåll

Jack Bauer

Medlem
  • Innehållsantal

    627
  • Gick med

  • Besökte senast

  • Dagar vunna

    1

Allt postat av Jack Bauer

  1. så 24 mbit fiber är snabbare än 24 mbit adsl? vilken leverantör skall man satsa på?
  2. Är på väg att flytta,och på det nya stället har de lägenheterna där fiber via stadsnätet. nu undrar jag om det är värt att byta till fiber istället för adsl? fördelar/nackdelar? Vad jag förstått så klarar fiber högre upp/ner-hastigheter än vad vanligt adsl gör. stämmer det? vad skiljer 24 mbit adsl mot 24 mbit fiber?
  3. så då blir det tredjeparts program a la revo uninstaller.... way to go ms
  4. men tråden handlade ju om windows inbyggda avinstallerare... är den lika kass som i föregående os?
  5. fel av mig, windows 7 64-bitars var redan inlagt.
  6. är det samma dåliga avinstallerare inbyggd i 7:an som det var i vista o xp? har provat att ta bort en massa program,men då ligger det ändå kvar en massa skräp i windows efter dem... varför har inte pyttemjuk fixat detta till ett annat superbra os?
  7. ok nu verkar det dock ha löst sig,kan ju vara så att det var windows defender som ställde till det. har avaktiverat den,och får hålla tummarna att det bara var så enkelt. annars får jag återkomma i denna tråden om det uppstår mer problem.
  8. ok,där hittade man alla tjänster,verkar vara ett bra ställe i windows 7. men vad heter indexeringen,och är det något annat man kan stänga av såhär direkt? hittade att windows defende var kvar,trots att jag tagit bort det i lägg till/ta bort program. det är väl bara att stoppa den tjänsten eller?
  9. jag vet ju inte vad jag kan stänga av,eftersom jag inte vet vad de olika sakerna är till för. det var ju därför jag bifogade bilderna på min dators diskaktivitet, och tjänster. bra att man får tips på vad det är, men det hjälper ju inte mig när jag inte vet det. om ni kommer med förslag,ge gärna tips på VART i windows man ställer in detta, samt hur man skall gå till väga. konstigt, nu i morse jobbar den som vanligt. nu fattar man ju ännu mindre.
  10. guiden är ju på engelska vart tar man bort windows search?
  11. ok, ge gärna förslag på hur man gör det också...
  12. vad trött man blir på datorer ibland alltså, efter att ha tagit bort tjänsten som media player använder för att indexera musiken, så är det något annat som gör att datorns hårddisk arbetar frenetiskt efter uppstart. hur tar man reda på vad den arbetar så intensivt med? spelen hackar, internet laggar, och när man skall göra något så är det en fördröjning med ett par sekunder. varför lugnar den inte ner sig om den hållt på ett tag och arbetat? vad är det som är så krävande att den låser datorn så? tycker ju att den är rätt kraftfull,och med mycket minne. bifogar lite bilder från resursövervakaren, och fliken disk då den jobbar som mest, samt uppstart från programmen ccleaner och revo uninstaller. någon som utläsa något av detta?
  13. Jack Bauer

    Firefox 3.6

    DET undrar jag med.
  14. oki, har inte så många program utöver de som redan finns inlagt i windows, och de får man väl anta är 64-bitars? eftersom inte flash fungerar i internet explorer 8 64-bitars, så undrar jag om flash fungerar med 64-bitars firefox(om det finns)? varför är alla mjukvarutillverkare så otroligt slöa på att få fram program som är anpassade för framtiden?
  15. jag tolkar det som att den går bra att klicka nej på.
  16. jepp windows defender är borttagen, har endast f-secure 2010. idag dök det upp en annan ruta med något som hette "prs cpl". vad är det för något?
  17. har ett nytt usb-minne som beter sig märkligt. så fort man försöker att kopiera nytt eller radera nåt, så kommer det bara upp att "disken är skrivskyddad". minnet är ett transcend micro på 16 gb. inbyggt är även ett virusskydd som startar automatiskt varje gång man sätter i det. vad kan vara fel?
  18. då är det ok att klicka nej på dessa då? har inte kvar defender på datorn heller.
  19. allt fungerar fint och gör inget speciellt när det ploppar upp.... vad har de för fuktioner, dessa program ?
  20. oki, skall man klicka ja då? har klickat nej nu,men den kommer säkert upp igen. andra saker som kommer upp är: "microsoft malware protection command line", och " programmeringsgränssnitskomponenter för.... ja eller nej? tillåta? lite synd att det inte kan tala om vad det är för något, men det kanske kommer in i en annan version av f-secure.
  21. det poppade upp en fråga från brandväggen idag där det stod: "värdprocess för windows aktiviteter" jag klickade nej på den, skall man göra det? vad är det för något?
  22. kan bara instämma med föregående talare. har win 7 home premuim och det går som tåget. dock har jag en äldre bärbar dator som inte ville vara med om windows 7. det är grafikchipet som det inte finns några drivrutiner till windows 7. hade vart kul att kunna använda windows 7 till den med,men man kan ju inte få allt. tycker mycket ansvar ligger på hårdvarutillverkarna,som måste ligga i och få fram drivrutiner. annars är ju risken stor att man köper ett annat märke nästa gång man skall byta dator. men som sagt, windows 7 är det bästa operativsystemet som finns
  23. ah, då ser jag. var ju mest 32-bitars som jag misstänkte. bra iaf att man har en dator som är framtidssäkrad. någon som vet när flash player finns som 64-bitars, så man kan använda 64-bitars ie8?
×
×
  • Skapa nytt...