Gå till innehåll

johnD

Medlem
  • Innehållsantal

    32
  • Gick med

  • Besökte senast

Ytterligare profilinformation

  • Från
    Bohuslän, norra

johnD's Achievements

(2/8)

  1. Tack så mycket för den! Funkade alldeles utmärkt, så enkelt, ingen konvertering.
  2. johnD

    Var blir ljudet av?

    Jag använder UltraGet Video Downloader för att spara ner Youtube filmer och det fungerar fint, men när jag ska konvertera till ex AVI så försvinner ljudet. Använder Prism Video Converter. Varför? Kan man göra nånting så både ljud och bild finns kvar efter konverteringen? Eller andra program som funkar till ovan beskrivna procedur?
  3. Utryckte mig konstigt ser jag. Så här är det: Jag kan ladda och spara från Youtube. Skulle vilja likadant från Yahoo!
  4. Har IE7. Funkar ditt förslag där, eller är det också till Youtube?
  5. Ultraget har jag, funkar bra till Youtube men inte till Yahoo
  6. Hittar en del roliga filmklipp på Yahoo, men skulle vilja ladda ner och spara dom. Finns det något bra (gärna gratis) program för det? Har ett sådant som går till Youtube men vill inte ha Yahoo.
  7. Jodå, öppna i Outlook fungerar,men med andra program går det inte och det var det jag ville..
  8. Är det möjligt att "behandla" EML-filer så att de kan öppnas i andra program än Outlook? Har fått några sådana filer som jag skulle vilja redigera, men det går inte i Outlook Express.
  9. Finns små program så man kan ladda ner all på YouTube, t ex UltraGet Video Download
  10. Jo man kan gå till järnaffären och köpa en fil och dela den........ också!
  11. Att ladda ner material från YouTube och använda själv är det lagligt eller inte? Att dela med sig till andra har jag inte tänkt att göra, för det är väl fildelning och som sådant olagligt? Den enda fildelning som är laglig är väl att gå till mataffären och köpa ett paket Fil och sen kan man dela det med så många man vill! Utan att riskera åtal.
  12. johnD

    VGA drivers

    Tack,e-son, jag har laddat ner och installerat. Men ändå inte kommit bort från att bilden "rycker" sig fram. Hade för ett par år sen en annan FujitsuSiemens-dator och efter rensning och ominstallering så var den också likadan, men då hade jag skivan som VGA driven låg på och då var det avklarat. Men nu har jag inte heller DEN skivan kvar (följde nog med datorn till skroten). Jag hittar inte något någonstans som skulle kunna användas. Är det problemet genomgående på FujitsuSiemens datorer tro? Var kan man få tag på den saknade driven när den inte finns på deras sida? Konstigt det här. Den datorn jag har nu + ett par till har jag gjort samma rensning och ominstallering på och då har allt så´nt fungerat med bara XP-skivan.
  13. johnD

    VGA drivers

    Fujitsu Siemens Plug and Play...... 1024*768........... och det fungerar utmärkt till en annan dator. Så det är något som fattas ..
  14. johnD

    VGA drivers

    Dessvärre: Ingen bättring
×
×
  • Skapa nytt...