Gå till innehåll

Flopp

Medlem
  • Innehållsantal

    58
  • Gick med

  • Besökte senast

  • Dagar vunna

    1

Allt postat av Flopp

  1. Kan inte hitta hur man tar bort sparade användarnamn o lösenord i Explorer, för visst kan man väl det?
  2. Det har jag redan prövat men det hjälpte inte.
  3. Har sen några dagar stora problem med att se t.ex. youtube klipp, går att se några sekunder för att sen bara stanna, ibland kommer det upp ett meddelande att instickmodulen kraschat men inte alltid. Har installerat om Flash player men ingen skillnad blev det. Problemen är samma i alla webläsare (Firefox, Explorer, Chrome) Nån som kan ha en ide vad problemet är?
  4. Flopp

    Fel skrivbord...

    Problem igen, när jag startade om datorn så kom jag tillbaka till "fel" skrivbord igen och alla inställningar borta. Gjorde om proceduren med systemåterställning i felsäkert läge och då kommer jag tillbaka med "rätt" skrivbord. Men frågan är vad detta fenomen beror på???
  5. Flopp

    Fel skrivbord...

    Stort tack, det löste mitt problem, men frågan är varför detta problem uppstod?
  6. Flopp

    Fel skrivbord...

    När jag gör det så kommer jag till mitt vanliga skrivbord, men vad gör jag för att fixa problemet, när jag startade om från felsäkert läge så kom jag bara tillbaks till "fel" skrivbord.
  7. Flopp

    Fel skrivbord...

    Saken är den att det bara finns 1 användare på datorn, har provat logga ut, startat om men med samma resultat.
  8. Flopp

    Fel skrivbord...

    När jag startar datorn idag så är alla mina inställningar borta, skrivbordet ser ut som det gjorde när datorn var ny, alla mina webläsarinställningar,epost inställningar, mappar på skrivbordet, osv.... är borta. Dock så ser bla. avast anivirus att vara kvar. Får upp ett medelande som säger "Du har loggats in med en temporär fil........" Känner panik då jag har en massa dokument som jag behöver komma åt. Finns det någon vänlig själ som kan hjälpa mig?
  9. Dum fråga kanske men kan man använda en trådlös router som vanligt med sladdar?
  10. Ska köpa ny dator och har en fundering kring ljudkortet, märker man nån skillnad på ljudet med ett 7.1 kort istället för 5.1? Jag har en ganska hyfsad hemmabio kopplad till datorn.
  11. Detta program löste mitt problem, tackar och bockar för hjälpen!
  12. Du har rätt att om man klickar på fliken favoriter så går det att scrolla, men i Firefox behöver man inte göra nåt sånt! där kan man bara flytta musen från bokmärkesfältet till aktuell websida. Så jag vill hävda att detta är nåt som utvecklarna av explorer missat! eller är det kanske bara så enkelt att göra om nån inställning???
  13. Ja jag menar listan över favoriter, i övrigt funkar scrollningen! Använder IE9
  14. Jag brukar ha mina bokmärken i vänsterkant synliga hela tiden, när man har många bokmärken så vill jag kunna scrolla men det fungerar inte i Explorer. Bör sägas att det funkar fint att scrolla i Firefox. Någon som har en lösning eller är det en bugg i Explorer?
  15. Jag vill ha mina bokmärken i vänsterkant, synliga hela tiden. Jag har inte hittat nån lösning på det, riktigt dåligt att det inte ska gå att ha så! Eller är det nån som vet om det går?
  16. ok, men vad hjälper det mig? har denna funktion nåt med att album saknas?
  17. I detta fall så är det ett album som tillkommit och som då finns på ena datorn, hur menar du, lagrad?? nej jag har inte gjort det vad jag vet.
  18. När jag kör spotify på min ena dator så innehåller det fler album av en artist än på den andra datorn!!! allstå- på den ena datorn finns inte två album med!! Har självklart loggat ut, startat om dator och program men med samma resultat, på ena datorn visas färre album. Någon annan som hört talas om detta?
  19. Tack för tipset, nu funkar det. Det lustiga var att när jag i programmet kollade om det fanns ny version så fick jag svaret att "du har senaste version" tror att min version hette 4.10.
  20. Någon fler som inte får BankID att funka med Firefox 4.0? Och finns den nån lösning eller är det bara att vänta på en ny version från mozilla?
  21. Bugg i Chrome??? Hade placerat några favoriter i i bokmärkesfältet, när jag sedan tog bort dom så trodde jag att dom självklart skulle finnas kvar i mina bokmärken, men det gjorde dom inte, uselt!!! Och fortfarande har jag inte hittat något sätt att få mina bokmärken i vänsterkant och synliga hela tiden som man kan få i Firefox. Någon som har en lösning på detta?
  22. Det jag saknar med chrome är att man inte kan ha sina favoriter i vänsterkant synliga hela tiden, eller går det? vore kanon om nån hade en lösning!
  23. Flopp

    Scrollhjulet

    Lysande, funkar nu. Tackar så mycket!
  24. Flopp

    Scrollhjulet

    I Explorer så funkar scrollningen som den ska, så nåt skumt är det med Firefox.
×
×
  • Skapa nytt...