Gå till innehåll

Sense

Medlem
  • Innehållsantal

    8
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Sense

  1. samma sak här jag hittar inte dessa inställningar heller
  2. Hej nu har jag äntligen fått mitt Vista X64 att funka , Men nu undrar jag hur jag kan se om min HDD kör i Sata 3.0 Gb/s mode ? Mitt Mobo är ASUS m2n-SLI deluxe Ämnet redigerat av stenis, har förtydligat ämnet/rubriken Ämnet flyttat av stenis
  3. Nu börjar det bli änu mer mystiskt . Har nu provat och ta ut Hdd och DVD och kopplade in dom på en annan dator och där funkar det perfekt , så det är inte fel på läsaren eller HDD:en , Nån som har nått annat förslag ?
  4. Ehh tänkte jag skulle prova med hirens Boot cd om det kan hjälpa men jag får inte den att lira jag bränner iso filen i Nero 8 och sedan botar jag från skivan därefter kommer Hiren´s boot cd menu och jag kan välja vilket program jag vill köra men efter ett kort stunds laddande så får jag ett meddelande att den inte hittar Boot cd file ??? jag har även kört patchen med SV tangentbord utan framgång Finns det nån som vet vad det kan vara för fel ?
  5. ja det ser inte ut som det är något fel på skivan , Men är det inte konstigt att när jag trycker ut skivan så kommer rutan fram där jag ska välja land osv.... ???? ???
  6. Har nu suttit i 2 dagar och försökt installera Vista x64 utan att lyckas , för att göra en lång historia kort så började det hela med att jag hade Vista x64 installerat på burken och det funkade fint , men så upptäckte jag att mitt mobo kan köra i Raid mode och jag testade det men det blev bara fel och jag raderade hela disken , Men sedan när jag nu vill installera vista X64 igen så kommer jag bara fram till den rutan med en vista bakgrund och min DVD står bara och blinkar med vista skivan i , och efter 30---40 minuter så tröttnar jag på att det inte händer nått och trycker då ut skivan och direkt kommer rutan fram där jag väljer språk ,,, stoppar i skivan igen och efter lite mer tuggande på dvd så kommer det upp en ruta där det står att installationen saknar en CD/DVD drivrutin och att jag ska sätta i skivan med drivisar , men en sådan skiva har inte jag *?* Snälla någon hjälp mig Jag har ett Asus M2N-SLI deluxe med 2 GB crosshair minne AMD 4600x2 CPU och samsung 500 gb SATA disk Ämnet redigerat av stenis, har förtydligat ämnet/rubriken
×
×
  • Skapa nytt...