rt-head

Medlem
 • Innehållsantal

  141
 • Gick med

 • Besökte senast

Om rt-head

 • Rank

 1. har en hemma dator med två användare på, vi vill ta bort kravet på lösenord vid inloggning, men får inte till det. Har använt kommando: netplwiz följt instruktionen, men det hoppar tbx till lösenord när vi skiftar användare?? tacksam för tips hur man löser detta+
 2. har nu kört hårdisken i en annan dator med virusscanning ock spywareprogram.... satt tbx disken men samma resultat....kommer upp en fönster med texten en av filerna i registret har återställts med en logg fil eller annan återställning. åtgärden slutfördes....där stannar det? vad kan jag göra vidare för att få fart på op igen??
 3. verkar inte som den vill köra den heller???...går inte köra nåra spywareprogram*sucK...vad göra?
 4. har super antispyware i burken...men det går inte heller att köra i felsäkert läge??
 5. har fått problem med min dator som har xp installerats som op... datorn startar men när startsidan kommit upp är det stopp? musen rör sig...går man ner till vänster på skärmen o klickar på öppna program eller liknande kommer timglaset..o där stannar det. har provat starta i felsäkert läge.det går ,men försöker man göra systemåterställning är det stopp.....går ej komma dit. har haft tonårssonen på besök...så jag misstänker att det har slunkit in nåt skit i burken.. vad göra.....??
 6. får inte till det..kollade om jag hade administratörsrättigheter enligt tråd ovan det var okey.. men går inte ändå??
 7. försöker uppdatera messenger i windows 7 64 bit....men får följande felmeddelande..hr:80070643.. nån som har lösning på problemet.??
 8. har problem med en laptoop Dell.......pilen vill inte vara still far runt lite som den tycker... har provat med både pekplattan o mus samma fenomen... nån som har ett tips kanske??
 9. tänkte lägga dvd och 1 lagringsdisk på samma ide kabel. vilken bör ligga längst ut på kabeln DVD eller disken?. behövs nån jumper? om man kör cabelselect? eller funkar det bara med två diskar? och hur sätts jumpern i såfall i disk resp DVDspelare?
 10. oki.....testade den varianten.... funkar inte...då hamnar inte ens dokumentet i skrivarkö?
 11. startar man om tjänsten Print Spooler kommer utskriften efter ett tag.....kört verktyget oxå....men problemet verkar kvarstå .....?????
 12. testade avaktivera uac ingen effekt*suck*....ang drivrutin tog jag den här från HP sida http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareDownloadIndex?os=4063&softwareitem=bi-58545-2&lc=sv&dlc=sv&cc=se&product=1814094〈=sv vilken är för windows 7 64 bit. eftersom värdator för skrivare är 64 bit....den du förslog går ej installera...?
 13. fortfarande samma problem : suck: skriver ut först när man startat om datorn som skrivaren är ansluten till. kör 64 bit i den datorn o 32 bit i den andra , men det ska väll inte ha nån betydelse? eller. när jag körde igång dator 2 och konfigurerede hemmanätverket, frågad den datorn om den skulle installera drivrutin för skrivaren från dator 1, jag klickade på ja...den datorn har 64 bit medan den andra har 32 bit....vart det nåt fel där eller?
 14. båda datorena har windows 7 skrivaren är en HP 1018.....samma drivrutin i båda datorena......urskummt. att den skriver ut direkt man startar om datorn som skrivaren är ansluten till. vill man skriva ut från den datorn är det inga problem.utan när man skickar från den andra??????
 15. har problem i mitt hemmanätverk med att dela skrivare. utskriften hamnar i skrivarkö i datorn som skrivaren är ansluten till,när jag försöker skriva ut från min andra dator. men utskrift sker först när jag startat om datorn som skrivaren är ansluten till??