Gå till innehåll

rt-head

Medlem
  • Innehållsantal

    141
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av rt-head

  1. har en hemma dator med två användare på, vi vill ta bort kravet på lösenord vid inloggning, men får inte till det. Har använt kommando: netplwiz följt instruktionen, men det hoppar tbx till lösenord när vi skiftar användare?? tacksam för tips hur man löser detta+
  2. har nu kört hårdisken i en annan dator med virusscanning ock spywareprogram.... satt tbx disken men samma resultat....kommer upp en fönster med texten en av filerna i registret har återställts med en logg fil eller annan återställning. åtgärden slutfördes....där stannar det? vad kan jag göra vidare för att få fart på op igen??
  3. verkar inte som den vill köra den heller???...går inte köra nåra spywareprogram*sucK...vad göra?
  4. har super antispyware i burken...men det går inte heller att köra i felsäkert läge??
  5. har fått problem med min dator som har xp installerats som op... datorn startar men när startsidan kommit upp är det stopp? musen rör sig...går man ner till vänster på skärmen o klickar på öppna program eller liknande kommer timglaset..o där stannar det. har provat starta i felsäkert läge.det går ,men försöker man göra systemåterställning är det stopp.....går ej komma dit. har haft tonårssonen på besök...så jag misstänker att det har slunkit in nåt skit i burken.. vad göra.....??
  6. får inte till det..kollade om jag hade administratörsrättigheter enligt tråd ovan det var okey.. men går inte ändå??
  7. försöker uppdatera messenger i windows 7 64 bit....men får följande felmeddelande..hr:80070643.. nån som har lösning på problemet.??
  8. har problem med en laptoop Dell.......pilen vill inte vara still far runt lite som den tycker... har provat med både pekplattan o mus samma fenomen... nån som har ett tips kanske??
  9. tänkte lägga dvd och 1 lagringsdisk på samma ide kabel. vilken bör ligga längst ut på kabeln DVD eller disken?. behövs nån jumper? om man kör cabelselect? eller funkar det bara med två diskar? och hur sätts jumpern i såfall i disk resp DVDspelare?
  10. oki.....testade den varianten.... funkar inte...då hamnar inte ens dokumentet i skrivarkö?
  11. startar man om tjänsten Print Spooler kommer utskriften efter ett tag.....kört verktyget oxå....men problemet verkar kvarstå .....?????
  12. testade avaktivera uac ingen effekt*suck*....ang drivrutin tog jag den här från HP sida http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareDownloadIndex?os=4063&softwareitem=bi-58545-2&lc=sv&dlc=sv&cc=se&product=1814094〈=sv vilken är för windows 7 64 bit. eftersom värdator för skrivare är 64 bit....den du förslog går ej installera...?
  13. fortfarande samma problem : suck: skriver ut först när man startat om datorn som skrivaren är ansluten till. kör 64 bit i den datorn o 32 bit i den andra , men det ska väll inte ha nån betydelse? eller. när jag körde igång dator 2 och konfigurerede hemmanätverket, frågad den datorn om den skulle installera drivrutin för skrivaren från dator 1, jag klickade på ja...den datorn har 64 bit medan den andra har 32 bit....vart det nåt fel där eller?
  14. båda datorena har windows 7 skrivaren är en HP 1018.....samma drivrutin i båda datorena......urskummt. att den skriver ut direkt man startar om datorn som skrivaren är ansluten till. vill man skriva ut från den datorn är det inga problem.utan när man skickar från den andra??????
  15. har problem i mitt hemmanätverk med att dela skrivare. utskriften hamnar i skrivarkö i datorn som skrivaren är ansluten till,när jag försöker skriva ut från min andra dator. men utskrift sker först när jag startat om datorn som skrivaren är ansluten till??
  16. nej får överhuvud taget inte igång den i felsäkert läge....det är oxå skumt, går igång hur fint som helst ett kort ögonblick innan musen låser sig. man hinner stänga av på rätt sätt..så läge ungefär funkar musen sen är det stopp,samtidigt stoppar klockan nere till vänster.
  17. får inte till de*suck*.....skivan är lite lurig att använda.....finns det inget enklare sätt???
  18. funkar inte den låser sig innan man hinner skriva.....kör kommer upp i skrivbordet vid inloggning när jag gör som du föreslår
  19. får inte ens igång den i det??
  20. musen funkar kort stund när skrivbordet öppnar.. sen är den tvärdöd.ibland visas timglaset vid muspilen. klockan stannar oxå när jag försökte med windowsskivan......tryckte jag R sedan kom det upp vilket jag ville repare. 1:C Windows tror jag det stod skrev 1 tryckte på enter...... då kommer frågan om adminlösenord....dit kommer jag
  21. har fått problem med att starta min dator med XP pro 32 bit. den går igång som vanligt men när skrivbordet kommer upp på skärmen med ikoner osv...låser sig musen och man kommer ingenstans. har provat systemåterställning utan resultat. har inte installerat program eller ny hårdvara. testa sätta i Windowskivan..reparera windows....men kommer till att den frågar efter administratörslösenord?....har aldrig angivit nåt sådant?? nån kunnig här som kan hjälpa mig vidare
  22. det funkar inte ändå......har provat avaktivera bräandväggen o avaktivera virusprogramet....samma resultat*suck*.....går bara ena vägen men inte den andra
  23. har två datorer med windows 7 i mitt nätverk, men får inte det att funka. från dator 1 kommer jag åt dator 2, men inte tvärs om, försöker jag nå dator 2 från 1 är det tvärstopp. syns i nätverket med går ej öppna för att komma åt filer. kommer upp felkod 0x80070035. en går i 64 bit o en i 32 men det kan väll inte ha nån betydelse?? samma virussystem på båda Eset smart security 4.0 router Netgear 834 B tacksam för tips o råd lösa det konstiga problemet
  24. det funkar en halv dag eller så?......sen blir det lika igen*suck*
  25. Fönster med texten : : Internet IE8 har slutat fungera poppar upp mest hela tiden....ganska nerverande.. bara trycka bort så går IE8 som vanligt.... vore tacksam för hjälp slippa strulet.... nyinstallerad dator med Windows 7 64 bit OP
×
×
  • Skapa nytt...