Gå till innehåll

marreboy

Medlem
  • Innehållsantal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

marreboy's Achievements

(1/8)

  1. Det är ett microsoft laser keyboard med mus och både musen och tangentbordet går via en liten dosa som sitter kopplat till usb porten......men några speciella drivrutiner till detta tycks det inte vara, jag bara kopplade det rakt in i usb porten och sen fungerade det. Jaja, uppenbarligen så är det så att datorer inte är riktigt min grej :-[ Ska gå in på microsoft´s sida och se om det finns några drivrutiner till denna. Men det var mycket matnyttiga tips i ditt senaste svar.
  2. Testade nu och koppla bort min trådlösa mus och tangentbord. Själva dosan är kopplad via usb, det var ju uppenbart att det var detta som var problemet, men är det då inte meningen att jag ska kunna använda detta ihop med skärmsläckare? Verkar ju helkass!! Finns det något "knep" för att åtgärda detta?
  3. Tack......låt mig förtydliga, fullt så dålig är jag inte så att jag inte har satt på en skärmsläckare. Problemet är att oavsett vilken typ jag väljer, vilken tid den skall gå på eller vads som helst, så fungerar inte skärmsläckaren, det aktiveras aldrig.....och detta är pudelns kärna.
  4. Kör Vista premium och har den kopplad till min tv, därför vill jag kunna köra skärmsläckaren. Har fungerat perfekt, men helt plötsligt slutar alla skärmsläckarna att fungera. jag är dessvärre totalt okunnig på detta och vet inte ens var jag ska börja felsöka....några förslag??
×
×
  • Skapa nytt...