Gå till innehåll

Tjejen30

Medlem
  • Innehållsantal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Tjejen30

  1. TACK alla ni som försökt hjälpa mig! Byggarebob, min uppkoppling sög... så det var den det var fel på. Hade en router som jag körde med, men jag kopplade om och provade med vanliga adsl uppkopplingen rakt in i datorn och då funkade det att ladda hem både avasti och sen msn messenger (som inte heller gick igår). Konstigt det där. Nu kör jag med router igen och jag har inga problem att komma ut på internet. Vet inte varför det blev så där, men men.. jag är GLAD för tillfället.
  2. Tack ska ni ha för att ni orkar... Jag har testat även den Fjamsetramsa, men tyvärr är det samma.. Det funkar att ladda hem 7% och sen stannar allt upp. Kan det ha något med brandväggen att göra eller är det ok eftersom det går att få hem 7%? Måste man tillåta det här programmet, alltså lägga till som ett undantag i inställningarna för brandväggen? Och i så fall, hur gör man? Ledsen.. jag är inte haj på det här!
  3. Jag har provat men tyvärr så är problemet det att det fastnar efter att jag laddat hem kanske 7%.. det händer inget mer efter det. Jag som trodde jag skulle få hem en ny dator och allt skulle bara funka.. knäckande. Någon mer som har lust att försöka hjälpa mig?
  4. Jag som inte kan särskilt mycket om datorer sitter här med en nyinköpt Intel Celeron HP 530 med Windows Vista. När jag skulle köra igång den för första gången efter att ha läst igenom anvisningen hände det något, men den installerade klart som den skulle. Det kom upp någon ruta om (jag tror det var drivrutiner för antivirus, men är långt ifrån säker ? för sen fortsatte den utan problem). När jag sen kom in i datorn så saknades Norton antivirusprogram, vilket skulle ingå i 60 dagar. Jag ringde HP supporten och fick hjälp att få in Norton Internet Security. Det stod sedan att datorn kunde vara utsatt för risk, att antivirusskyddet var inaktuellt så fanns det "reparera nu" så tryckte jag där. Men det kom bara samma felmeddelande gång på gång, att jag inte fick kontakt med Live Update. Det gick alltså inte att uppdatera skyddet, det stod att det var inaktuellt. Pratade med en jättesnäll kille på HP igen som hjälpte mig att ta bort Norton eftersom jag ändå förmodligen inte skulle förlänga där efter de gratis 60 dagarna och så skulle jag ladda hem avasti eller avg (tips från honom), men det funkar inte. Jag får hem allt mellan 7 - 23% men sen fastnar det och det är till slut bara att avbryta. Har kontaktat honom igen, men han verkar ha gått för dagen.. (Jag fick en länk till Symantec för att få bort hela Norton så det kan inte ligga något kvar och skräpa). Jag har givetvis startat om men ingen skillnad. .. finns det NÅGON vänlig själ som kan hjälpa mig? Vad kan det vara för fel? Är detta vanligt?? Tack på förhand
×
×
  • Skapa nytt...